De ce alegem bambus pentru ambalajul nostru

- May 23, 2018-

Introducere


Bamboo este unul dintre cei mai mari membri ai familiei de iarbă și este cea mai rapidă plantă lemnoasă din lume. Rata de creștere variază în funcție de sol și climă și este cunoscută mai ales ca o sursă importantă de hrană pentru panda. Bamboo este de asemenea utilizat în scopuri culinare și medicinale în multe părți ale lumii, precum și pentru materiale de construcție, mobilier, textile, instrumente muzicale, biciclete, îmbrăcăminte și multe altele. Ca material de ambalaj, bambusul este puternic, durabil și durabil. Dell utilizează bambus pentru a împacheta smartphone-uri, laptop-uri, tablete și alte dispozitive computerizate.


Beneficiile


Datorită ratei de creștere rapidă (până la 24 centimetri pe zi), bambusul poate fi recoltat mai repede decât foioasele, ceea ce face ca sursa să fie extrem de regenerabilă. Rezistența sa este cu adevărat durabilă, iar flexibilitatea materialului îl face o soluție versatilă pentru o gamă largă de nevoi de ambalare.


Materialele din plastic pe bază de ulei, cum ar fi PET, PVC și polistirenul, pot emite toxine dăunătoare atât în timpul producției, cât și în depozitele de deșeuri, unde pot dura ani de zile pentru a se descompune. Cele mai multe materiale nerentabile care sunt irosite, cu atât impactul cu impact negativ are asupra mediului și sănătății planetei. Utilizarea bambusului în loc de plastic contribuie la reducerea semnificativă a amprentei de carbon.


Sinyoo Packaging se concentrează pe Eco-friendly de mai bine de 15 ani, iar acum dezvoltăm tot mai multe ambalaje cu materiale de bambus, astfel încât să ne ajute la îmbunătățirea mediului înconjurător.


Bamboo.png