De ce să alegi ambalajele din bambus?

- Dec 20, 2019-

why


În ultimii ani, omenirea se confruntă cu probleme climatice, cum ar fi încălzirea globală și frecventele vremii extreme. Ecologia și protecția mediului au devenit tema societății actuale, iar designul verde a devenit treptat unul dintre cele mai tari concepte de design. Bambusul în sine este un fel de material ecologic de protecție a mediului, din ce în ce mai mult prin proiectarea favorului. Iar designul verde al bambusului nu trebuie doar să reflecte în partea materialului, în procesul de proiectare, producție, comercializare și utilizare, de asemenea, trebuie să reflecte verdele.  


Verdetea designului de bambus se reflectă în considerarea de către proiectant a procesului de producție a produsului în procesul de proiectare, în considerarea acestuia dacă procesul de producție a formei de produs inutil complex va produce unele deșeuri inutile și un impact negativ asupra mediului sau luarea în considerare a generalizării și standardizării pieselor.  


Comercializarea și utilizarea mediului verde este mai concretizată în ideile de ghidare și reciclare etc., de exemplu, atunci când o planificare de comercializare a produselor din bambus poate fi folosită pentru a evidenția materialele produsului și planificarea creativă, promovarea și reciclarea și alte activități sub formă de un astfel de produs de protecție a mediului din bambus produce un produs de interes, nu numai că îi poate face pe oamenii obișnuiți să înțeleagă treptat avantajele produselor din bambus și poate fi redusă în mod corespunzător recuperare în procesul de comercializare a link-ului de produse, pentru a atinge utilizarea durabilă și reproducere.