De ce poate aluminiu cani Fit ceai?

- Apr 28, 2018-

Odată cu dezvoltarea rapidă a economiei Chinei și îmbunătățirea standardelor de trai ale oamenilor, cererile oamenilor pentru stilul de viață au devenit mai mari și mai mari. Ceaiul consumat devine, de asemenea, încet o parte importantă a urmăririi gustului. De ce sunt ceaiurile bune ambalate în cutii de aluminiu? Ceaiul nu este doar o moștenire a culturii chinezești, ci și o atenție sporită. Ospitalitatea generală trebuie să aibă ceai, multe familii vor cumpăra ceai bun păstrat la domiciliu, sunt rezervate pentru ospitalitate, dar dacă nu sunt bine păstrate, ceaiul bun este foarte ușor de deteriorat.

Principalul motiv pentru care se înrăutățește ceaiul este că depozitarea nu este strictă, astfel încât ceaiul să absoarbă umezeala și mirosul în aer și își pierde aroma originală. Cu cât ceaiul este mai scump, cu atât este mai ușor să gustați. Stocate în cutii de aluminiu poate rezolva această problemă. Cutiile din aluminiu sunt ambalate strâns, ceea ce poate bloca bine contactul dintre ceai și aer. Are efecte bune asupra umidității, oxidării, blocării luminii și prevenirii mirosurilor. În același timp, cutia de fier în sine nu are miros și nu va afecta aroma originală a ceaiului.

Dacă doriți un ceai bun, puteți pune ceaiul într-o cutie de aluminiu, acoperiți bine capacul și puneți cutia de aluminiu într-un loc răcoros. Frunzele de ceai depozitate, indiferent cât timp este nevoie, sunt scoase și re-înmuiate.