De ce telefonul mobil din copertă din spate a dispărut pe piață

- Jan 03, 2020-

bamboo phone

Știm că în urmă cu câțiva ani, telefonul mobil din bambus, cu atingerea bună și aspectul proaspăt, a atras o mulțime de ochi „tineri”.


Pe atunci, telefoanele din bambus, precum Huawei și Apple de azi, erau telefoanele preferate ale oamenilor.

Pentru a ține pasul cu trendul, producătorii de telefoane celebri precum Xiaomi, Oneplus și MOTOROLA au lansat toate propriile telefoane din bambus, care au obținut vânzări foarte bune.


Deci, de ce dispar telefoanele din bambus acum? Există două motive, sunt foarte neajutorate!

bamboo smartphone

Primul motiv pentru dispariția telefoanelor din bambus este faptul că există anumite defecte în bambusul în sine. Deși telefonul mobil din bambus arată foarte frumos, dar problemele legate de infiltrarea și izolarea bambusului sunt foarte grave, știi, un telefon mobil este cel mai frică de lucruri , este o disipare și o scurgere de căldură slabă, la urma urmei, telefonul mobil este un produs electronic, dacă disiparea căldurii este prea proastă, părțile interne ale telefonului mobil vor fi arse;


Deși telefoanele din bambus arată foarte frumos, în acest sens, avem într-adevăr un motiv să-l eliminăm!

Al doilea este că noile tehnologii au eliminat telefoanele sărace din bambus. Comparat cu înainte, acum capacul din spate al telefonului mobil este în mare parte utilizarea capacului din spate din sticlă, nu numai frumos, este de asemenea foarte bine.


Și ceea ce trebuie să știți este că telefoanele mobile sunt acum populare pentru încărcarea wireless, în acest sens, bambusul este un izolator, nu poate satisface această cerere, în mod natural, capacul din spate din bambus al telefoanelor mobile va fi învechit!

Editat de Andy