Ce probleme ar trebui să fie plătite Atenție la descărcarea canalelor PP?

- Apr 28, 2018-

Pe măsură ce folosim adesea rezervoare PP pentru depozitarea produselor chimice, cum ar fi acizii și alcalinele, activitatea de descărcare este foarte periculoasă. Pentru a asigura siguranța operațională, trebuie să fim atenți la următoarele aspecte atunci când descărcați materiale:

1. Linia de împământare a rezervorului PP și a dispozitivului de împământare a cisternă trebuie să fie conectată corect și ferm, iar furtunul de azot ar trebui să fie condus în zona de evacuare pentru a face backup.

2. Înainte de lucrare, tehnicienii profesioniști trebuie să spună tuturor operatorilor despre întregul proces de operare și probleme care necesită atenție și funcționează bine.

3. Operatorul de explozie trebuie să folosească o cheie din cupru pentru a îndepărta etanșarea de alimentare și a fixa conducta de evacuare a rezervorului la portul de alimentare cu rezervor PP pentru a evita scurgerile.

4. Stația trebuie să fie echipată cu stingătoare de incendiu cu pulbere uscată de 35 KG și prosoape suficiente și să pregătească nisip de protecție, fire de bumbac și alte materiale și să facă o treabă bună în măsurile de urgență pentru scurgere.

Pentru a se asigura că nu se vor deteriora cutii de PP în timpul descărcărilor sau alte accidente, profesioniștii din procesul de operare ar trebui să verifice dacă sigiliile fiecărui extinctor sunt în stare bună și dacă certificatul se află în perioada de valabilitate și se asigură că operatorii nu aduce foc și țigări.