Walunt Bamboo ambalaje cosmetice

- Nov 26, 2020-

WALUNT


Lemn de nuc este alb lăptos, iar heartwood variază de la maro deschis la ciocolată neagră, cu dungi violet ocazional și mai închis. Acesta poate fi furnizat cu lemn de saramură întunecat după tratamentul cu abur sau fără tratament cu abur. Modelul copac este, în general, drepte, uneori cu modele de copac ondulate sau ondulate, formând un model decorativ plăcut.


Foioase sau semi-evergreen copaci sau copaci mici, rășinoase, aromatice, și portocaliu-galben în formă de scut în formă de glande rotunde. Mugurii sunt goi sau cu solzi bud, de multe ori 2-3 care se suprapun în axils frunze. Frunze alternative sau slab opuse, fără stipule, frunze compuse penate impare sau slab pare; frunze mici opuse sau alternative, cu sau fără petiol, vene penate, serrate margine sau slab întregi.

16

Nuc (Juglans regia) este utilizat pe scară largă în Asia, Europa, și America. Nuc poate fi folosit pentru a face funduri, mânere arma și articole sportive. Din secolul al XIV-lea, lemnul de nuc a fost utilizat pe scară largă pentru a face mobilier, în special în țările din nord-vestul Europei. Unul dintre motivele pentru popularitatea nucului este greutatea sa ușoară și variațiile bogate în culoare. Lemn de nuc este, de obicei, maro gălbui deschis la maro, iar culoarea și dungi, de obicei, variază în funcție de locul de origine. Nucul este, în general, maro gri cu dungi evidente întunecate sau negre, iar culoarea sa va dispărea în timp.


nuc poate fi face culoare închisă un set de ambalaje cosmetice bambus; asta e arata foarte frumos; spectacolul phopo după urmează pentru referința dvs.;

5

7

4