Valoarea brută a producției industriale a întreprinderilor de ambalare din Wenzhou depășește 40 de miliarde de yuani

- Jan 08, 2020-

Început în anii 1980 a industriei ambalajelor din Wenzhou, a format mașinile de ambalare, materialele de ambalare, ambalajele și tipărirea, clusterul pentru industria ambalajelor din ambalaje și produse din hârtie, este de așteptat să devină după electricitate, încălțăminte și un nivel de o sută de miliarde de yuani de cluster industrial, există tot felul de întreprinderi aproape 5000, 2019, 611 au reglementări privind întreprinderile și au crescut semnificativ față de anul precedent, aceste reguli privind întreprinderile de ambalare 2019, valoarea producției industriale brute va depăși 40 de miliarde de yuani. Data de la departamentul de statistici arată că principala afacere (vânzări) a 611 întreprinderi de ambalaje din oraș din ianuarie până în noiembrie a acestui an este de 27.635 miliarde de yuani, în creștere cu 4,7% an de an, iar profitul total este de 1 miliard de yuani, în creștere cu 4,5% an de an.

packaging industry intelligence new age

În ultimul an, prin transformare și modernizare și inovare tehnologică, întreprinderile de ambalare din orașul nostru au înregistrat încă o creștere în mediul economic deprimat. Jiang Defu a spus că în 2019, industria de ambalaje a orașului a făcut progrese noi în construcția digitalizării, informațiilor și reţea. Intreprinderi, inclusiv zhejiang dongjing technology co., Ltd. și grupul de utilaje din Hualian au construit „Wenzhou centru de inovație a producției de ambalaje inteligente” și au devenit un centru de inovare municipal. În același timp, șase întreprinderi au investit 1.0510.5 miliarde de yuani pentru a începe construcția fabricilor inteligente, iar un număr de întreprinderi au investit 175.53 milioane de yuani. să efectueze renovarea tehnică a 15 proiecte.


În 2020, industria de ambalaje a orașului nostru se va baza pe planul de revindicare a industriei de fabricație tradițională a orașului nostru pentru a promova în continuare promovarea de ultimă generație, sprijinul tehnologic, transformarea inteligentă și producția flexibilă a industriei de ambalaje, pentru a realiza o nouă rundă de dezvoltare de mare viteză a industriei de ambalaje a orașului nostru.