Stadiul producției produselor din bambus

- Feb 14, 2020-

  • Resurse abundente de bambus
    China este bogată în resurse de bambus și distribuite pe scară largă. Este unul dintre principalele centre de distribuție a bambusului din lume și are un avantaj semnificativ în dezvoltarea resurselor de bambus. În ultimii ani, China a realizat realizări remarcabile în dezvoltarea industriei bambusului ca o sarcină importantă în construirea silviculturii moderne și promovarea creșterii ecologice.

  • Produsele din bambus sunt diversificate
    Odată cu creșterea cererii de pe piață pentru produse din bambus, China a fost răspândirea culturii de bambus oriental la vest, și varietatea de produse din bambus a fost în curs de dezvoltare rapid de la forme tradiționale la diversificare. Produsele tradiționale din bambus acordă atenție produselor simple și durabile, în timp ce produsele din bambus diversificate acordă mai multă atenție protecției mediului, delicateței și multifuncționalității.

  • Industria bambusului se dezvoltă bine
    Avantajul resurselor, baza industrială și cererea uriașă de pe piață sunt puterea puternică a pieței bambusului. În ultimii ani, producția de bambus și valoarea totală a producției de bambus din China au crescut rapid.