Să știți cum să reparați canelurile PP

- Apr 28, 2018-

Din moment ce cutii de PP stochează deseori lichide sau gaze petroliere sau chimice, va duce în mod inevitabil la diverse daune atunci când sunt utilizate mult timp. În acest moment, trebuie să le revizuim. Lucrările de întreținere pot fi efectuate conform următoarelor metode:

1. Perioada de revizie: Rezervoarele PP trebuie reparate o dată la fiecare 60-120 de zile și o dată la 12 luni.

2. Reparații:

(1) Eliminați răsturnarea, suflul, picurarea și deteriorarea scurgerilor pe rezervor;

(2) Curățați sau înlocuiți manometrul de nivel, reparați sau înlocuiți supapa de admisie, evacuare și evacuare și curățați bobina de apă de răcire;

(3) Verificați și reparați supapa de siguranță pentru a goli stratul anticoroziv și stratul de izolație al dispozitivului de descărcare a flacarilor și a rezervorului de stocare.

3. Revizie: Când rezervorul este crăpat sau corodat grav, materialul compozit polimer poate fi utilizat pentru reparare, iar secțiunea tubului poate fi înlocuită și apoi poate fi efectuată o încercare de scurgere sau un test hidraulic.

Rezervoarele PP sunt un dispozitiv de stocare indispensabil în industria petrolieră, chimică, de transport, metalurgie și de apărare națională. Ar trebui să le inspectăm și să le reparăm în mod regulat pentru a le prelungi durata de viață.