În contextul consumului ecologic și al conținutului scăzut de carbon, al industriei de fabricare a produselor din bambus sau al unei noi forțe

- Jan 16, 2020-

Odată cu avantajele ecologice ale bambusului pentru lemn, poarta pieței de fabricare a produselor din bambus s-a deschis rapid, industria de bambus yongyu, silvicultura shengda și alți producători de produse de bambus pot beneficia.

1. Bambusul este o importantă resursă ecologică, industrială și culturală distribuită în principal în regiunile tropicale și subtropicale. China este producătorul mondial de bambus din lume. Conform celui de-al optulea inventar național de resurse forestiere, suprafața pădurilor de bambus din China este de 6,01 milioane de hectare, cu o creștere de 11,69% față de al șaptelea inventar. Resursele de bambus, zona pădurilor de bambus, acumularea și producția de materiale de bambus și volumul comerțului exterior de produse din bambus se clasează pe primul loc în lume și sunt cunoscute drept „regatul bambusului”. Cu avansuri în știință și tehnologie, industria bambusului extinderea industriei prelucrătoare este în plină expansiune, un bambus deja se poate realiza din bambus, bambus, frunze de bambus și chiar la tot bambusul, pulberea de bambus folosind: sculptură din rădăcină de bambus, pardoseală din bambus, mobilier, lăstari de bambus, ZhuBian pentru arte și artizanat, extras din frunze de bambus intermediază medicină biologică, agent antioxidant, materiale de deșeuri din industria bambusului, inclusiv bărbierit de bambus, pulbere de bambus, bambus poate fi, de asemenea, prelucrat în produse din seria de cărbune de bambus. În prezent, întregul lanț industrial de la bambus la produse din bambus și apoi pentru a direcționa consumatorii au început să se contureze în China, iar industria florilor, turismul forestier, industria alimentară forestieră și cunoscută sub numele de dezvoltare forestieră a Chinei industrii de răsărit ur.

2. Ca resursă regenerabilă, bambusul este o materie primă importantă pentru produsele cu conținut scăzut de carbon, circular, ecologic și care păstrează resurse. Produsele sale au fost în centrul atenției pe piață încă din anii 1970. Cercetarea inițială și dezvoltarea produselor finite din anii 1980; în ultimii ani, industria bambusului din China a pornit cu viteză maximă, scara industriei a fost extinsă treptat, s-au înregistrat progrese semnificative în procesul de procesare și utilizare completă a bambusului, iar procesul de industrializare a bambusului a fost accelerat semnificativ.