Bamboo îmbunătăți viața oamenilor

- Jun 18, 2020-

 1. Industria bambusului se dezvoltă cu ajutorul științei și tehnologiei

  În ultimii ani, Guvernul Orașului Tongcun i-a îndrumat activ pe fermieri să planteze ciuperci de bambus în pădurile de bambus "inactive" și a invitat, de asemenea, experții să ofere îndrumare tehnică, care le-a dat sătenilor o mare încredere că ciuperca de bambus s-a dezvoltat la nivel local. În 2019, orașul a plantat peste 20 de acri de ciuperci de bambus. Cultivarea ciupercilor din bambus nu numai că îmbogățește resursele produsului, dar îmbunătățește și structura solului, realizează reciclarea resurselor și promovează dezvoltarea industriei bambusului.

  bamboo basket packaging

 2. Dezvoltarea clusterelor de întreprinderi din bambus și lemn

  În plus, prelucrarea bambusului dur, artizanatul bambusului și întreprinderile de construcții din bambus din orașul Tongcun au început să prindă contur, dar în procesul de dezvoltare, există încă deficiențe, ar fi produsele inelastice, valoarea adăugată scăzută și efectele de aglomerare discrete. În acest scop, Tongcun Town a emis o serie de măsuri pentru a hrăni și dezvolta un grup de întreprinderi de produse din bambus de conducere, și, în același timp, să ia inițiativa de a conecta întreprinderile interne de prelucrare a bambusului fin și institutele de cercetare majore pentru a învăța tehnologiile lor avansate și de a face țesut de bambus fin adânc tricotat, covorașe de bambus, artizanat bambus și alte prelucrări pentru a crea branduri unice. În prezent, planificăm un proiect de platformă pentru industria bambusului și lemnului, prin formarea de clustere industriale, pentru a realiza dezvoltarea unui grup.

 3. Combinație între industria bambusului și industria turismului

  În același timp, Orașul Tongcun accelerează în mod activ dezvoltarea industriei terțiare a bambusului, integrând-o în moștenirea non-genetică a țesutului bambusului, experiența populară, turismul de agrement maritim din bambus etc., promovând transformarea valorilor ecologice și culturale și începând brandul caracteristic de turism rural.