Fabrica de procution a reluat după NCP

- Feb 19, 2020-

Producția a reluat Explicația


Noul coronavirus care își are originea în Orașul Wuhan a durat aproape trei luni de la sfârșitul lunii decembrie a anului trecut până la sfârșitul lunii februarie a acestui an, și sa răspândit în lume într-un timp scurt.


După izbucnirea epidemiei, guvernul chinez și Comisia Națională de Sănătate și Sănătate au obținut rezultate bune în răspunsul rapid și controlul noului coronavirus, stopând în mod eficient răspândirea în continuare a virusului, și mai mulți pacienți infectați sunt tratați în spital. Cred că pneumonia va trece în curând.


Dar este inevitabil ca influența negativă adusă de virus de data aceasta a cauzat în mod evident un mare impact asupra producției întreprinderilor noastre chineze și a vieții oamenilor. Ne cerem încă o dată scuze sincer pentru întârzierea în ordinea legateS.


Aici vine o veste bună că activitățile noastre din fabrica de ambalaje din bambus a reluat până ieri,doar câteva procese de producție de tratament de suprafață, ar fi imprimarea ecranului necesită ceva timp pentru a pregăti, dar acest lucru nu va dura mult timp.


Despre timpul de livrare


Timpul nostru oficial de livrare este de 7-20 de zile lucrătoare pentru comanda în vrac, dar care deține la întârzierea cauzată de coronavirus următorul timp de livrare este tot în 20 de zile sau mai mult timp. Dacă aveți o comandă neplătită înainte, vă rugăm să ne contactați la timp pentru a finaliza plata, astfel încât să putem începe imediat producția și livrarea pentru tine. Pe măsură ce sezonul de achiziții din martie se apropie, comenzile noastre vor crește în curând și presiunea producției va crește, dar vom face tot posibilul pentru a produce pentru tine.Logistică și transport Explicație


Organizația Mondială a Sănătății a răspuns în mod explicit că este sigur să primească colete din China și nu recomandă restricții privind comerțul internațional. Centrele sua pentru controlul și prevenirea bolilor a spus în anunț:


Nu există dovezi că transmiterea coronavirusului este legată de mărfurile importate. În plus, nu există cazuri de pneumonie coronariană nouă în Statele Unite legate de mărfurile importate.


Serviciul de curierat Alibaba pe care îl folosim adesea a început deja să funcționeze, ar fi UPS, FedEx etc. Furnizarea de un singur clic acces direct de la depozit la ușă de serviciu și nici o creștere de preț.

facts


Acum, începe ancheta și de cumpărare acum, suntem gata!


                                                                                                       Editare de către salesman Andy