Cea mai spectaculoasă pădure de bambus din China din Sichuan! 400 de specii de bambus?

- Dec 11, 2019-

Pădurea de bambus, este un fel de peisaj pe care mulți chinezi îl plac. O mare de bambus este liniștită și solemnă, dar, de asemenea, trimite un fel de zen, lăsați inima unei persoane să devină brusc liniștită. Mulți turiști sunt dispuși să găsească o pădure de bambus în liniște și să aibă un vis de izolare în inimile lor, adică , să trăiesc cu prietenii într-o pădure de bambus, ca cei șapte înțelepți din pădurea de bambus din timpul dinastiilor Wei și Jin.


landscape


sichuanbamboo

În Yibin, provincia Sichuan din China, există o pădure naturală de bambus - sudul mării de bambus din Sichuan, cunoscută sub numele de "cele patru minuni ale sudului Sichuan". Acoperă o suprafață de 120 de kilometri pătrați și are opt locuri pitorești. 70.000 mii de bambus în locul pitoresc și există zeci de tipuri de bambus care cresc în mod natural, cum ar fi nanzhu și mianzhu. Există mai mult de 400 de specii de bambus, cum ar fi Dragonul uriaș bambus.


 

Mediul remarcabil face ca zona să fie bogată în resurse vegetale. Cea mai mare concentrație din zona de pădure naturală a pădurii de bambus, a cărei rată de acoperire a pădurii de 90 la sută, este o bară naturală de oxigen care conduce la sănătatea fizică și mentală. de păduri de bambus, cascade, temple și alte peisaje.