China este orașul natal al bambusului

- Dec 13, 2019-

Chi 6ae78ba493bb25acbe02dda63c0fc99.jpg na este orașul natal al bambusului și locul de naștere al culturii bambusului. Bambusul este o plantă cu economie verde, rata de creștere este foarte rapidă, două luni poate crește până la 20, 30 de metri. Cu avantajele durității și durității, bambusul se remarcă printre multe materiale ecologice și devine reprezentantul culturilor de numerar verde, care atrage atenția oamenilor în era protecției mediului.

În contextul protecției mediului, oamenii acordă din ce în ce mai multă atenție modului de a folosi la maximum materialele ecologice tradiționale precum bambusul. Cu ajutorul dezvoltării tehnologice, utilizarea materialelor tradiționale din bambus poate obține o nouă descoperire și poate fi integrată în designul modern , creând o nouă imagine pentru produsele din bambus și care permit produselor din multe domenii să utilizeze materiale din bambus verde.
IMG_2906.JPG
Produsele originale din bambus se referă la produsele din bambus obținute din materiale naturale din bambus, iar forma materialului din bambus păstrează caracteristicile arcului circular sau circular ale tijei de bambus, iar caracteristicile morfologice naturale ale bambusului nu sunt afectate de prelucrare. Produsele noastre aparțin produselor originale din bambus.