Borcane din sticlă din bambus din China

- Dec 10, 2019-

SY-BLJ050B-3


De ce bambus?


Ambalajele din bambus ajută la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei planete mai sănătoase. Iată câteva motive pentru care vă puteți simți bine cu privire la ambalajele din bambus:

Este local - Bambusul folosit pentru ambalajul nostru se apropie de facilitățile care fabrică produsele noastre. Aceasta reduce amprenta noastră de carbon legată de ambalaje. oo este planta lemnoasă cu cea mai rapidă creștere din lume. Poate crește până la 24 de cm (aproape 61 cm) pe zi. Poate fi recoltat în doar trei-șapte ani - mult mai rapid decât lemnele de foioase. Acest lucru face ca bambusul să fie extrem de reînnoit și o alternativă excelentă la spume, ondulate și pulpă de hârtie turnată.

Este puternic și durabil - Ca și oțelul, bambusul poate rezista multă tensiune în timp ce este întins sau tras, motiv pentru care este folosit pentru bărci, schele pentru construcții și alte elemente care necesită rezistență și flexibilitate. Deoarece este atât de dur, știm că vă poate proteja echipamentul tehnologic în mod eficient.

Este un prieten al mediului - Bamboo ajută la promovarea solului sănătos. Sistemele de rădăcini profunde ale plantei protejează împotriva eroziunii solului. Atunci când este recoltat corect, bambusul nu necesită replantare după aceea. În plus, ambalajele din bambus sunt biodegradabile și pot fi compostate după utilizare.


China 50ml borcane de sticlă înghețată cu capac de bambus de mediu 50ml pentru produse cosmetice.
■ 50 ml borcane de sticlă înghețată cu capac de bambus ecologic pentru furnizori de produse cosmetice.
■ 50 ml borcane din sticlă înghețată cu capac de bambus de mediu pentru 50 de produse cosmetice fabricate în China