Fiți atitudine pozitivă față de noul coronavirus Vă rugăm

- Feb 05, 2020-

Acesta este un alt test pentru China și comunitatea mondială după SARS. În acest moment, orice trântire, zgâlțâială, zguduire și întunecare sunt manifestări ale lipsei umanității. Virusul nu recunoaște țara, națiunea, rasa, bogații sau săracii. Nu există nicio diferență în transmiterea virusului.


Puternicul sistem chinez și măsurile eficiente pe care le-a luat pentru prevenirea și controlul noilor pneumonii legate de coronavirus sunt rareori observate în lume, a declarat marți directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus.


Ghebreyesus a făcut observațiile în timp ce s-a întâlnit cu consilierul de stat și ministrul de externe, Wang Yi, la Beijing.
OMS și comunitatea internațională apreciază foarte mult și afirmă pe deplin măsurile decisive pe care guvernul chinez le-a luat pentru a face față focarului și, de asemenea, mulțumește Chinei pentru eforturile sale imense de a reduce răspândirea contagiunii, a spus el.


China a stabilit un record în identificarea agentului patogen într-un timp scurt după izbucnirea bolii contagioase, a spus Ghebreyesus și a lăudat împărtășirea în timp util a informațiilor despre ADN despre virus cu OMS și alte țări.


Nu știu sursa așa-numitei știri a multor prieteni străini. Ca chinez, am văzut panica inițială și am văzut și stabilitatea actuală.


Ca răspuns la apelul GVM, școala a întârziat începerea școlii, iar majoritatea companiilor au prelungit vacanța Festivalului de Primăvară. Acesta nu este un semn al lipsei de încredere în controlul virusului, ci este una dintre măsurile de a pune viața oamenilor pe primul loc.


Toată lumea știe că acesta este cel mai eficient mod de a controla răspândirea virusului.


M-am dus la supermarketuri, magazine de fructe etc., și nu a existat niciun snap-up, cum ar fi fost fabricat de niște media. Prețurile nu s-au majorat. Departamentul de preț controlează, de asemenea, strict prețurile necesităților zilnice pentru a proteja viața de zi cu zi a oamenilor.


Departamentele relevante au făcut desfășurarea unificată a unor materiale de protecție, cum ar fi măștile, pentru a asigura aprovizionarea la timp și adecvată. Ce țară poate răspunde în primul rând atât de adecvat?


Este într-adevăr plictisitor să stai acasă în fiecare zi, dar cine vrea să glumească cu viața? Ca cineva care este foarte ocupat muncind în fiecare zi, să aibă mai mult timp pentru a petrece cu familia poate fi, de asemenea, un lucru bun. Până la urmă, prea mulți oameni se plâng că vacanța Festivalului de Primăvară în doar câteva zile nu este suficient de lungă.


Internetul este bine dezvoltat. Deși nu îmi pot întâlni rudele, prietenii, colegii pentru a sărbători Festivalul de primăvară, nu este convenabil pentru videochat? De ce să nu renunți la bucuria temporară în schimbul siguranței vieții?
Suntem foarte recunoscători personalului medical, personalului serviciilor comunitare și personalului de servicii sociale care au renunțat la vacanțe și și-au asumat mari riscuri în a ajuta pacienții, a menține stabilitatea socială și a crea un mediu mai sigur.


Sunt recunoscător pentru că am trăit într-o astfel de țară. Eu cred că fiecare chinez crede așa.


Într-o situație atât de severă, pentru a elimina virusul cât mai rapid și pentru a asigura siguranța vieții oamenilor, orice măsuri sunt rezonabile.


Fiecare chinez ar trebui să înțeleagă și să înțeleagă.


Oamenii din toate țările din lume care au cunoscut diverse dezastre naturale și provocate de om ar trebui să se minuneze de măsurile oportune și eficiente ale Chinei.


În calitate de practicant în comerț internațional, am explicat sincer fiecăruia dintre clienții mei starea noastră actuală. Nu trebuie să albim sau să ascundem nimic, pentru că am făcut tot posibilul pentru a face o treabă bună.


Cred că poporul chinez va putea elimina boala cât mai curând posibil. Pentru că am eliminat SARS mai severe decât această dată în 2003, nu-i așa?

微信图片_20200205113954