Periuțe de dinți din bambus

- Dec 24, 2019-

de ce sunt periuțele de dinți din bambus cea mai ecologică alternativă?


images

Periuța de dinți din bambus nu '' reinventează roata '', ci mai degrabă urnează periuțele de dinți în produse durabile.


Bambusul brut este complet biodegarabil, natural antibacterian și una dintre cele mai durabile resurse de pe planetă, datorită creșterii naturale rapide de pe planetă, din cauza creșterii naturale rapide și a consumului redus de resurse.

Bambusul este unul dintre cele mai bune materiale pentru ceva care are ciclul de viață de aproximativ 3 până la 6 luni. Poate înlocui 99% din materialele plastice din periuțele de dinți.

Fabricat din materiale naturale pure, cum ar fi bambusul, acidul polilactic PLA (plastic din porumb).

Capul de perie și mânerul periuței de dinți din bambus sunt confecționate din bambus, iar amestecul de fibre de bambus folosit pentru peri este realizat din bambus natural. Datorită materialului special al bambusului, periuța de dinți de bambus este eficientă în special pentru a îndepărta respirația rea și a inhiba creșterea bacteriană.


Mânerul periuței de dinți PLA este acid polilactic PLA (porumb plastic), iar peria conține ioni activi din carbune de bambus de calitate diamantată.

Periuțele de dinți realizate din aceste materiale sunt biodegradabile complet și îndeplinesc cerințele actuale de mediu și de emisii reduse de carbon. Ele sunt cea mai bună alternativă la periuțele de dinți tradiționale din plastic.

Din natură, periaj sănătos. Mâner ecologic din bambus, ambalaj gratuit și creativ. Conceptul de curățare orală blând, capul periei rotunjite obișnuite nu dăunează gurii, stâlpii de bambus ecologici, sănătoși și ecologic. Perii moi de mătase pentru o curățare ușoară și profundă. O piesă pentru o prindere confortabilă. Capul periei moi moi, cu o moale bună, capul perii mici și flexibile, poate fi adânc în interiorul gurii pentru a curăța, protejați gura mică. Colțurile rotunjite ale capului periei sunt concepute pentru a fi mici și ușor de pătruns în interiorul gurii, iar colțurile netede nu zgârie gura. Mânerul din bambus natural și ecologic, confortabil de ținut, ușor de utilizat, iar materialele selectate sunt sănătoase și ecologice. Designul de linie simplificat al gâtului periuței de dinți este plin de textură artistică. Are o valoare facială și crește strânsoarea mâinii. Este confortabil și antiderapant.