Îngrijirea pielii de bambus / ambalaje cosmetice ecologice

- Dec 30, 2019-

Caracteristică:

Aspectul bambusului natural are o funcție de frumusețe, care vă poate oferi un suflet de frumusețe naturală și sănătoasă. Ambalajele cosmetice personalizate realizate din bambus natural pot îmbunătăți, de asemenea, luxul și moda produselor cosmetice.


Proiectare ambalaje cosmetice | Concept:

Dongyang MS Import & Export Co., Ltd. integrează ambalaje cosmetice de lux, ambalaje cosmetice ecologice, concepte naturale și biologice și design inovator de ambalaje cosmetice / soluții de ambalare cosmetice personalizate. Va stimula dorința de cumpărare a potențialilor clienți.


Structura cutiei de ambalaje cosmetice personalizate:

Capac și bază. Putem aplica sisteme de închidere cu șurub pe cutii de ambalaje cosmetice din bambus cilindrice. În acest fel, produsele cosmetice dvs. pot fi fixate într-o cutie de machiaj din bambus. Dacă ingredientele dvs. cosmetice sunt cremă sau lichide, putem adăuga, de asemenea, cutii cosmetice din aluminiu sau recipiente cosmetice pentru sticle în cutii de ambalaje cosmetice din bambus


Soluții de ambalare cosmetice personalizate:

Pentru a vă face marca de produse cosmetice unice, putem dezvolta soluții de ambalare cosmetice personalizate: incluzând selecția materialului / culoarea / tipărirea și aplicația / dimensiunea / forma post-presă.


Valoare adaugata:

În calitate de important furnizor de ambalaje cosmetice, Dongyang Import & Export Trading Co., Ltd. a prezentat modele inovatoare de ambalaje cosmetice care vor ambalarea cosmetică de lux, ambalaje cosmetice ecologice și concepte naturale și biologice. Aceasta face parte din serviciul nostru de aprovizionare cu ambalaje cosmetice unice, care nu doar acoperă proiectarea ambalajelor cosmetice / cutii cadou cosmetice / containere cosmetice, dar dezvoltă și noi ambalaje cosmetice / producție în masă și logistică etc.