Ambalaje de cosmetice din bambus din Made China

- Dec 17, 2019-

Ce produse pot fi făcute din bambus? Clienții ne întreabă frecvent despre diferitele utilizări ale bambusului, dar întrebarea mai bună ar fi: Ce nu se poate face din bambus? Sau cum spune vechea zicală asiatică: "Un bărbat se naște într-un leagăn de bambus și pleacă într-un sicriu de bambus. Totul dintre ele este posibil cu bambusul!"  bamboo cosmetics packaing


Este adevărat, însă, de la lăstari comestibile de bambus până la construcție, medicamente, țesături de bambus sau biocombustibil, toate au fost făcute înainte. În ultimii 15 ani, experții în domeniul bambusului au experimentat utilizările multiple ale bambusului și descoperă în fiecare zi noi aplicații, în special ambalajele cosmetice din bambus, sunt din ce în ce mai multe naturi în întreaga lume, în plus, sunt puternice, durabile, netede , curat, fără alunecare și rezistent la.

Produsele de bambus pe care le vedem astăzi pe piață, sunt doar vârful aisbergului, prezicem că aplicațiile de bambus din ce în ce mai inovatoare vor intra rapid pe piețele de consum. Prin urmare, este o perioadă interesantă în care să trăiești dacă ești și un credincios ferm al modului în care bambusul poate contribui la un mediu mai ecologic și mai curat. Nu ne putem schimba economia bazată pe consum, dar cu siguranță putem schimba resursele pe care le folosim și modul în care ne fabricăm produsele!

  Mai jos este o listă de utilizări comune pentru bambus. Vă rugăm să rețineți că nu toate speciile de bambus sunt potrivite pentru fiecare aplicație. Unele specii sunt comestibile, în timp ce majoritatea nu sunt, altele pot fi folosite ca lemn structural, în timp ce altele servesc numai pentru uz ornamental sau pulpă.