Bamboo - soluția de ambalare ecologică a naturii

- Dec 25, 2019-

De ce bambus?

Ambalajele din bambus ajută la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei planete mai sănătoase. Iată câteva motive pentru care vă puteți simți bine cu privire la ambalajele din bambus Dell:

  • Este local - Bambusul folosit pentru ambalajul nostru se apropie de facilitățile care fabrică produsele noastre. Aceasta reduce amprenta noastră de carbon legată de ambalaje.

  • Crește rapid - bambusul este planta lemnoasă cu cea mai rapidă creștere din lume. Poate crește până la 24 de cm (aproape 61 cm) pe zi. Poate fi recoltat în doar trei-șapte ani - mult mai rapid decât lemnele de foioase. Acest lucru face ca bambusul să fie extrem de reînnoit și o alternativă excelentă la spume, ondulate și pulpă de hârtie turnată.

  • Este puternic și durabil - Ca și oțelul, bambusul poate rezista multă tensiune în timp ce este întins sau tras, motiv pentru care este folosit pentru bărci, schele pentru construcții și alte elemente care necesită rezistență și flexibilitate. Deoarece este atât de dur, știm că vă poate proteja echipamentul tehnologic în mod eficient.

  • Este un prieten al mediului - Bamboo ajută la promovarea solului sănătos. Sistemele de rădăcini profunde ale plantei protejează împotriva eroziunii solului. Atunci când este recoltat corect, bambusul nu necesită replantare după aceea. În plus, ambalajele din bambus Dell sunt biodegradabile și pot fi compostate după utilizare.

  • Bambusul folosit pentru ambalajul nostru se apropie de facilitățile care fabrică produsele noastre. Aceasta reduce amprenta noastră de carbon legată de ambalaje.

    bamboo distribution


Sourcing responsabil
Durabilitatea este încorporată în toate procesele asociate cu producția de bambus. De exemplu, după ce este recoltat, este pulpat mecanic într-o instalație din apropiere. În timpul acestui proces, 70% din apă este recuperată și utilizată în proces (celelalte 30% sunt pierdute în urma vaporizării). Nu se toarnă nimic și nu se utilizează substanțe chimice toxice. Dacă este soare, pulpa este uscată de soare, reducând consumul de energie electrică.


Reciclati sau compostati
Mențiunea de mediu a amortizării noastre de bambus include faptul că este reciclat cu ușurință în majoritatea programelor locale de reciclare. Mai mult, ambalajele noastre din bambus au fost certificate ca fiind compostabile conform standardelor internaționale ASTM de către un laborator de testare independent. Această certificare asigură că bambusul va composta într-un ritm comparabil cu materialele compostabile cunoscute.

Datorită calității înalte a fibrelor și a dorinței extinse de a accepta amortizarea ca fiind reciclabilă în SUA, includem „săgețile de alungare” ușor de recunoscut ca un memento pentru clienții noștri că pot recicla ambalajele noastre din bambus în multe comunități.