Ambalaje cosmetice din bambus

- Mar 10, 2020-

Preț scăzut: 0,57 USD + Fără depozit pentru taxele de import

Perfect pentru prelevarea de probe sau păstrarea umbrelor de ochi, machiaj, creme și alte produse cosmetice.

Capacitate-50ml, dimensiune: D46mm * 61mm, portabil de transportat și utilizat

Fabricat din sticlă de înaltă calitate, cu capace de bambus, care este ecologic și rezistent la șocuri, vă poate proteja bine crema

Vino cu căptușeli și șuruburi cu capace de bambus, care este o etanșare bună și rezistentă la scurgeri, excelent pentru călătoria ta.Price: $0.57+ No Import Fees Deposit  Perfect for sampling or storing eye-shadows,makeup,creams and other cosmetics. Capacity-50ml,size: D46mm*61mm,portable to carry and use Made of high quality glass,with Bamboo lids,which is Environmental and Shockproof,can protect your cream well Come with liners and screw bamboo lids,which is good sealing and leak-proof,great for your travelSY-BSET01


De ce bambus?

Ambalajele din bambus contribuie la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea unei planete mai sănătoase. Iată câteva motive pentru care vă puteți simți bine în legătură cu ambalajele din bambus:

Este local - Bambusul folosit pentru ambalarea noastră crește aproape de facilitățile care produc produsele noastre. Acest lucru reduce amprenta de carbon legată de ambalaje.

Crește rapid - Bambusul este planta lemnoasă cu cea mai rapidă creștere din lume. Poate crește până la 24" (aproape 61 cm) pe zi. Poate fi recoltat în doar trei până la șapte ani - mult mai rapid decât lemnele tari. Acest lucru face ca bambusul să fie foarte regenerabil și să fie o alternativă excelentă la spume, carton ondulat și pastă de hârtie turnată.

Este puternic și durabil - La fel ca oțelul, bambusul poate rezista mult stres în timp ce este întins sau tras, motiv pentru care este folosit pentru bărci, schele de construcții și alte articole care necesită rezistență și flexibilitate. Deoarece este atât de dur, știm că vă poate proteja echipamentele tehnologice în mod eficient.

Este un prieten al mediului - Bambusul ajută la promovarea solului sănătos. Sistemele radiculare profunde ale plantei protejează împotriva eroziunii solului. Când este recoltat corect, bambusul nu necesită replantare ulterior. În plus, ambalajele din bambus sunt biodegradabile și pot fi compostate după utilizare.