Ambalaje cosmetice din bambus

- Jan 10, 2020-

why


Ambalajele cosmetice fac parte din brandingul produsului.

Materialul, forma, culoarea și durabilitatea ambalajului joacă un rol important atunci când vine vorba de comercializarea produsului cosmetic. Cu orice produs cosmetic, ambalajul produsului este unul dintre cei mai mari factori care contribuie la creșterea vânzărilor. Pentru ca aceste produse scumpe să dureze mult timp și să funcționeze la maxim, este important să fie ambalate corect. Companiile noastre au creat niște containere inovatoare care le fac mai eficiente, elegante și economice.


Ambalajele cosmetice sunt disponibile pentru toate tipurile de produse cosmetice diferite și au toate formele și dimensiunile. Oricine este interesat de acest tip de ambalaj ar trebui să aleagă pe baza materialului pe care îl pun în recipient. Mai jos sunt prezentate cele mai comune tipuri de ambalaje care sunt utilizate.

Borcanele sunt utilizate frecvent pentru creme de față, loțiuni, fonduri de ten, balsamuri pentru buze, pulberi și alte produse cosmetice. Acestea au dimensiuni de la 20 mm la 60 mm și pot ține oriunde de la 25 ml (sau mai puțin) la 250 ml. Formele includ: ovale, pătrate, rotunde și unele sunt chiar pătrate cu vase rotunde în mijlocul lor. Materialele utilizate includ: sticlă, acrilic, sticlă acrilică, polietilen tereftalat și multe altele. Acestea sunt utilizate deoarece sunt ușoare, accesibile și ușor de completat cu produse cosmetice lichide sau uscate.