Bamboo Borcane cosmetice

- Mar 24, 2020-

Înclinația crescândă a consumatorilor față de materialele ecologice a contribuit la o tendință numită "modă durabilă". Ca răspuns, mulți producători de cosmetice au renunțat la ambalajul cosmetic tradițional pentru a face loc containerelor ecologice - în acest caz, borcanele cosmetice din bambus.


Timp de secole, unele părți ale lumii au fost folosind bambus ca articole de uz casnic sau chiar ca o armă. Japonezii, de exemplu, îl pot transforma în aproape orice, de la scobitori la plăci de tocare. În China, bambusul tânăr poate fi transformat în hârtie de scris.


Astăzi, bambusul joacă un rol important în industria cosmetică. Este un instrument rentabil pentru a comercializa un brand sau un produs. Produsele de înfrumusețare cu ambalaj din bambus sunt mai atractive, așa că declanșează cumpărarea de impulsuri.


Borcanele cosmetice din bambus sunt întruchiparea perfectă a tendinței ecologice care lovește magazinele de înfrumusețare din întreaga lume. Spre deosebire de "tendința naturală" care subliniază beneficiile consumatorilor, "tendința eco-friendly" robinete în emoțiile consumatorului față de natură.


Specificațiile borcanelor cosmetice bamboo

Există diferite tipuri de recipiente cosmetice din bambus, dar utilizarea finală este una și aceeași: pentru a servi ca un recipient biodegradabil pentru creme de frumusete. Acestea sunt materialul de ambalare ideal pentru produse fabricate ecologic, ar fi anticearcan, demachiant facial, și loțiune ecran de soare. Eticheta "borcan cosmetic din bambus" poate fi înșelătoare. Pentru unele companii de ambalare, borcanele lor de bambus sunt realizate în întregime din sticlă sau acrilic, cu un design de bambus. Dar borcanul cosmetic din bambus real este unul care afișează caracteristicile bambusului lustruit - din lemn, unic și fără toxine.


Pe interior, un ambalaj tipic din bambus cosmetice vine cu un corp acrilic, sticlă, PP, sau PE, capac interior, cap de linie, sau castron interior. Toate părțile exterioare (cum ar fi capacul exterior și baza) sunt realizate din bambus 100%.


Decor

Crearea de containere cosmetice din bambus este un proces în trei pași. Începe cu selectarea atentă a celui mai bun bambus, iar apoi aceste materii prime trec prin lamele unei mori de tăiere. Porțiunile tăiate sunt apoi date unui meșter priceput pentru decorare.


Borcanele din bambus pot fi decorate pentru a le ajuta să iasă în evidență în continuare. Pentru a obține efectul dorit, producătorii utilizează diferite tehnici, ar fi imprimarea ecranului, gravarea, ștanțarea la cald, glazurarea, sculptura și gravarea cu laser.


Oricare dintre aceste tehnici poate fi folosit pentru a crea o suprafață lucioasă și netedă, pentru a încorpora logo-ul unei companii, sau pentru a încorpora instrucțiuni.


Culoare

La fel ca lemnul, bambusul ca materie primă poate fi lustruit pentru a-și afișa aspectul vizual unic. Unele dintre cele mai comune culori și modele pe care producătorii pot crea includ bambus natural, zebra dungă, ars.


Capacitate

Borcanele cosmetice din bambus pot fi personalizate pentru a se potrivi cerinței de capacitate a unui client. Capacitatea obișnuită, totuși, este de 5 ml, 10 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml, 150 ml și 200 ml.


În aceste zile, borcanele cosmetice din bambus sunt folosite datorită caracteristicilor lor ecologice și nepericuloase.


În 2007, rezultatele unui sondaj global realizat de Tandberg au arătat că 53% (sau aproximativ 1,1 miliarde) dintre consumatori preferă să cumpere de la o companie care are o reputație puternică de mediu. În mod clar, companiile cosmetice trebuie să fie suficient de eco-chic în cazul în care doresc să se conecteze cu noua lor rasă de potențiali clienți.