Aluminiu poate proiecta modul de îmbunătățire a nivelului de cutie de aluminiu

- Apr 28, 2018-

O cutie de aluminiu, dacă forma este forma cutiei de aluminiu, designul grafic este fața, hainele din aluminiu. Cum de a îmbunătăți gradul de cutii de fier, ambele sunt indispensabile.

Designul cutiilor de aluminiu este împărțit în două părți: designul mucegaiului și designul grafic. Forma mucegaiului determină forma și procesul de fabricare a cutiilor de aluminiu; designul grafic determină culoarea și tema globală a cutiilor de aluminiu și numai cele două pot fi potrivite una cu cealaltă pentru a obține cele mai bune rezultate.

Designul grafic al cutiilor de aluminiu ar trebui să se concentreze pe marca și utilizarea produselor, iar cerințele de potrivire a culorilor și de model sunt relativ ridicate. Cutii de aluminiu de înaltă calitate sunt simple și elegante în design.

Designul de cutii de aluminiu de înaltă calitate, indiferent dacă este forma sau culoarea, nu se bazează pur și simplu pe lux la grandstanding, ci doar pe conceptul combinării produselor, al găsirii esenței și al integrării designului, pentru a deveni un etern clasic.