Alternative la ambalaje din plastic-ambalaje din bambus

- Dec 23, 2019-

cosmetic packaging

Cu situația severă de protecție a mediului în prezent, o călătorie practică de protecție a mediului este iminentă. Materialele de ambalare pentru produse alimentare și cosmetice sunt unul dintre factorii majori care poluează mediul înconjurător. Acum că economia se dezvoltă rapid, conceptul de bunuri de consum cu mișcare rapidă este din ce în ce mai acceptat.


În tendință, produsele cosmetice și de îngrijire a pielii se dezvoltă din ce în ce mai repede, iar cererile sociale din domeniile conexe cresc și ele. Acum, pe baza cerințelor funcționale convenabile și rapide, diverse industrii folosesc materiale plastice și materiale sintetice pentru a realiza ambalaje cosmetice și instrumente de transport conexe.


Cu toate acestea, nu există o soluție rezonabilă pentru post-tratarea materialelor de ambalare exterioară a produselor din plastic și, prin urmare, cererea pentru astfel de materiale de ambalare este uriașă, astfel încât daunele aduse mediului cauzate de acest tip de gunoi sunt de asemenea uriașe. După cazurile relevante și analiza datelor, materialele naturale - produse din bambus și bambus - au condiții suficiente pentru a înlocui produsele din plastic în ambalaje cosmetice și alte aspecte.