Despre Bamboo

- Jan 03, 2020-

Bambusul este o plantă cu iarbă înaltă, cu creștere rapidă, cu tulpină lemnoasă.


6ae78ba493bb25acbe02dda63c0fc99


Distribuția în regiunile tropicale, subtropicale până la temperaturile calde, Asia de Est, Asia de Sud-Est și Oceanul Indian și distribuția insulelor Pacificului este cea mai concentrată, specia este, de asemenea, cea mai mare. Bambusul se lipește înalt și drept, zvelt, verde, patru sezoane, îngheț ploaie mândră, mult îndrăgită de poporul chinez, „orhidee de prune, bambus, crizantemă”, unul dintre cei patru domni, „bambus cu prun”, unul dintre cei trei prieteni ai frigului și așa mai departe.


Literații antici și moderni chinezi sunt pasionați de bambus. Plantele graminee endogene din bambus, bambusul este foarte larg, distribuția lumii este în creștere, lumea există aproximativ 65 de genuri, 1250 de feluri de iubire de bambus crește într-un climat cald și umed. sunt distribuite în principal în clima musonică tropicală sau subtropicală din zona latitudinii joase, Asia este creșterea bambusului, bambusul este o specialitate a estului. Grow Taiwan are în prezent aproximativ 79 de specii, printre care fix sunt 17 specii.


Distribuția de la nord la sud, de la nivelul mării la peste trei mii de metri munți înalți sunt vizibile în bambusul crește în principal în zonă la peste 1000 de metri deasupra nivelului mării. Bambusul crește rapid, unii pot crește într-o zi mai mult de un metru, poate să fie complet dezvoltat în doar două sau trei luni, după ce nu mai crește mai înalt sau mai lung, păstrează întotdeauna această dimensiune trebuie să moară.