Despre acrilic

- Feb 29, 2020-

  • Produsele acrilice au placă acrilică, particule de plastic acrilic, cutie de lumină acrilică, panouri, cadă acrilică, marmură artificială acrilică, rășină acrilică, vopsea acrilică (latex), adeziv acrilic și alte produse, o mare varietate.


  • Produsele acrilice văzute în mod obișnuit de oameni sunt produse acrilice fabricate din materii prime, cum ar fi granule acrilice, foi sau rășină, printr-o varietate de metode diferite de prelucrare și cu o varietate de materiale și piese funcționale diferite care trebuie asamblate. Fibrele acrilice, bumbacul acrilic, firele acrilice, nailonul acrilic etc., care se aud în mod obișnuit, se referă la fibre sintetice din acid acrilic și nu sunt legate de produsele acrilice.


  • Cea mai comună formă de acrilic este foaia de metacrilat de metil polimeric (PMMA), care este realizată din monomerul de metacrilat de metil metacrilat de metil (MMA). Sau din pelete acrilice extrudate printr-un extruder cu plăci. În trecut, placa era cunoscută sub numele de plexiglas. Acrilicul este derivat din limba engleză&"acrilic GG", adică placă PMMA realizată din compus organic MMA, care este transparent și transparent ca sticla. Toate panourile realizate din materiale plastice transparente precum PS, PC sau MMA reciclate de calitate inferioară sunt denumite în mod colectiv plexiglas. Pentru a distinge, materialul pur de înaltă calitate MMA realizat din placă PMMA denumită placă acrilică, pentru a distinge cu placa generală de plexiglas.