Cutii de cremă facială din lemn

Potrivit pentru masaj, salon de înfrumusețare, salon de coafură, magazine de aromoterapie, uz personal.
Poate fi folosit în mod repetat după spălare,Partener perfect atunci când mergeți călătoresc, ușor de transportat.
Acest borcan de staniu de aluminiu reutilizabil este perfect pentru depozitarea produselor cosmetice, bijuterii, lotiuni, balsam de buze, și atât de mult mai mult! Ele sunt atât ușoare și compacte, ceea ce le face perfect pentru călătorie.
Creați-vă propriile produse de frumusețe sau de sănătate pentru a partaja sau stoca în condiții de siguranță cu capacul cu șurub durabil inclus.
Vorbeste acum

Detalii produs

1585303158854 (1)


cosmetic wooden jar.jpg


Acest borcan este din lemn și aluminiu, După știți, cutii de aluminiu sunt o alegere excelentă pentru creme faciale. Cutii de aluminiu au, de asemenea, cea mai mare capacitate și puteți personaliza orice capacitate doriți.


Există un strat de lemn în jurul exterior, dar nu există nici o problemă de siguranță, vom lustrui lemnul pentru a face mai netedă și strălucitoare, este selectat în ambalaje mai mult, pentru că arată frumos.

60324d7aebca34e9594282ca15552a5.jpgCutii de aluminiu este foarte ușor, este ușor să efectueze, în afaceri sau de călătorie, greutatea de cutii de aluminiu de către cei mai mulți oameni iubesc.Este foarte etanș, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerile de produse în interiorul, chiar și apă.

b91db280dc283e10e8827b0e2f08733.jpg


Acestea sunt cutii de bambus și aluminiu, și folosim bambus real, și nu trebuie să ne facem griji cu privire la protecția mediului, la toate, pentru că este nevoie de doar doi-trei ani pentru un bambus să crească de la un răsad la maturitate, care este o contribuție uriașă la mediu.


Iar bambusul este complet reciclabil pentru că este biodegradabil.

De asemenea, capacitatea poate fi selectată, așa că nu vă faceți griji că nu avem capacitatea de care aveți nevoie, orice capacitate poate fi personalizată.Hot Tags: cutii de crema faciala din lemn, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like