Container cosmetic din lemn

Cosmetica este o categorie largă în cadrul frumuseții. Produsele de îngrijire a pielii vin sub multe forme, de la seruri pentru ochi la unturi corporale și uleiuri faciale. Există creme, loțiuni, seruri, uleiuri, geluri, exfolieri și măști care se întind pe segmentele de îngrijire a feței și de îngrijire a corpului. Unele produse se concentrează asupra acneei, în timp ce altele sunt anti-îmbătrânire sau anti-poluare. Și toate necesită diferite soluții de ambalare.
Vorbeste acum

Detalii produs

Recipient cosmetic din lemn

Brandurile independente spun adesea că sticla este un material de ambalare preferat. Linia de îngrijire a pielii include sticle de ser din sticlă, tuburi din plastic și borcane de sticlă. forme, au fost inspirate din trecut. Sticla este în continuare cea mai bună alegere de ambalare pentru produse cosmetice.

30g bamboo cream jar

Atunci când creați ambalaje cosmetice, cheia este să proiectați cu luxul în minte. Acest ambalaj este excelent pentru a deține seruri, geluri, uleiuri, fond de ten, grunduri pentru față, creme hidratante, demachiante, produse anti-îmbătrânire, tratamente pentru ochi și loțiuni. netedele, cu nervuri fine sau cu coajă de metal, distribuie multe dintre aceleași produse, precum și demachiante, exfoliante și măști.

123854038108324809

Hot Tags: container cosmetic din lemn, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret mic, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like