Walunt Bamboo ambalaje cosmetice

Noastre Walunt Bamboo Cosmetice Packaging sunt o alegere excelentă pentru brand în căutarea unui finisaj mai natural pentru ambalajul lor. Aceste vase au un finisaj din bambus, cu căptușeală interioară din plastic și capac de plastic pentru a păstra conținutul produsului. Ideal pentru creme, lotiuni, hidratante si alte produse de ingrijire a pielii. Disponibil în dimensiuni de 15g, 30g și 50g.
Vorbeste acum

Detalii produs

Walunt Bamboo ambalaje cosmetice


Decor

Crearea de containere cosmetice din bambus este un proces în trei pași. Începe cu selectarea atentă a celui mai bun bambus, iar apoi aceste materii prime trec prin lamele unei mori de tăiere. Porțiunile tăiate sunt apoi date unui meșter priceput pentru decorare.


Borcanele din bambus pot fi decorate pentru a le ajuta să iasă în evidență în continuare. Pentru a obține efectul dorit, producătorii utilizează diferite tehnici, ar fi imprimarea ecranului, gravarea, ștanțarea la cald, glazurarea, sculptura și gravarea cu laser.


Oricare dintre aceste tehnici poate fi folosit pentru a crea o suprafață lucioasă și netedă, pentru a încorpora logo-ul unei companii, sau pentru a încorpora instrucțiuni.


Culoare

La fel ca lemnul, bambusul ca materie primă poate fi lustruit pentru a-și afișa aspectul vizual unic. Unele dintre cele mai comune culori și modele pe care producătorii pot crea includ bambus natural, zebra dungă, ars.


Capacitate

Borcanele cosmetice din bambus pot fi personalizate pentru a se potrivi cerinței de capacitate a unui client. Capacitatea obișnuită, totuși, este de 5 ml, 10 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml, 150 ml și 200 ml.


În aceste zile, borcanele cosmetice din bambus sunt folosite datorită caracteristicilor lor ecologice și nepericuloase.


În 2007, rezultatele unui sondaj global realizat de Tandberg au arătat că 53% (sau aproximativ 1,1 miliarde) dintre consumatori preferă să cumpere de la o companie care are o reputație puternică de mediu. În mod clar, companiile cosmetice trebuie să fie suficient de eco-chic în cazul în care doresc să se conecteze cu noua lor rasă de potențiali clienți.

4Dongyang MS Imp & Exp Co, Ltd

Număr de telefon: +8613772199625

WhatsApp: +8613772199625

Adresa mea de e-mail: ms-alisa@sinyoopackaging.com


Hot Tags: walunt bambus ambalaje cosmetice, producatori, fabrica, en-gros, ieftine, personalizate, preț scăzut, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like