Nuc lemn capac borcane de sticlă

Suntem un producător profesionist de ambalaje din bambus și lemn și putem furniza tot felul de ambalaje ecologice.
Despre material-atât lemn de nuc și bambus sunt acceptabile,toate capacele sunt realizate din material natural,într-adevăr fără nici un plastic.
Despre borcanele de sticlă,toate de înaltă calitate și pot fi vopsite la orice culoare ca requirment clienților.
Despre capacitatea,acesta poate fi 30ml,50ml și 100ml sau poate fi personalizat.
Vorbeste acum

Detalii produs

Nuc lemn capac borcane de sticlă pentru cosmetice

walnut lid glass jars

Ambalaje ecologicelemnul de nuc este elegant în culoare, cereale din lemn este rafinat și unic, clar și fermecător, acest containere frumoase sunt concepute pentru cosmetice și alte produse de îngrijire a pielii.
Utilizare multifuncționalăPerfect pentru prelevarea de probe sau depozitarea umbrelor de ochi, machiaj, creme și alte produse cosmetice.
Ușor de utilizatBună performanță de etanșare, standarde de siguranță și calitate. Suprafața de lemn a fost hanled cu spray pictat, asa ca este rezistent la praf și ușor de curățat, reutilizarea, și reciclarea

wood lid glass jar

Informații despre detalii


Model
Numărul
DimensiuneaGreutateParticularizate
Logo
Livrare
Oră
SY-WLGJ030AD55*H42mm80gGravură cu laserîn termen de 20 de zile
SY-WLGJ050AD61*H47mm115gGravură cu laserîn termen de 20 de zile
SY-WLGJ100AD81*H50mm195gGravură cu laserîn termen de 20 de zile

wood lid glass jar

Borcane de bambus conexe pentru cosmetice

Bamboo lid glass jar

Contactați-ne

Dongyang MS

Dacă aveți ceva confuz și doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să contactați cu managerul de vânzări - Andy Zhang, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Dongyang MS Import & Export Co., Ltd este sucursala Zhejiang Sinyoo Packaging Limited.It a fost fondată în 2001, care are o experiență de peste 15 ani în domeniul ambalajelor.

Sinyoo Packaging este situat în orașul Dongyang, care are doar aproximativ 20 km de YIWU. Avem condiții convenabile de trafic și mediu frumos. Compania noastra acopera o suprafata de peste 4000 de metri patrati,are mai mult de 60 de personal care lucreaza la atelier.

Sales_AndyHot Tags: nuc lemn capac borcane de sticlă, producători, fabrică, en-gros, ieftine, personalizate, preț scăzut, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like