Container de bambus Squat

Acest recipient din bambus ghemuit, cu o capacitate mare de 200 ml și are capac de șurub cu bambus 100% real și corp de sticlă limpede sau înghețat.
Dacă preferiți ambalarea fără niciun plastic, vă putem furniza, de asemenea, care are dedesubtul borcan de design pentru fir.
Mulți clienți le place să-și imprime logo-ul privat și gredient pe capacul de sus și corpul de sticlă, vor să știe să personalizeze doar faceți clic pe butonul pentru a începe o anchetă.
Vorbeste acum

Detalii produs

Spectacol de containere din bambus Squat

SY-BLGJ200A


Informatii de baza

numele produsului 200ml formă squat container bambus cosmetice
Numărul de articol SY-BLGJ200A
Diametru / Inaltime D93mm * H65mm
Greutate 390g
Tip Cosmetic Crema de fata
Pachet vrac 120 bucăți dintr-un carton, 46,8 kg pe cutie
Informații generale

bamboo lid glass container

bamboo cosmetic packaging

bamboo and skin care

"Flavone din frunze de bambus, polifenoli din frunze de bambus", etc., sunt în prezent numărul antioxidanți organici naturali în natură, care sunt comparabile cu efectele asupra sănătății "Ganoderma" și "Ginseng american". Flavonoidele din frunze de bambus pot inhiba peroxidarea lipidelor comparabilă cu vitamina C; efectele anti-îmbătrânire, anti-stres și anti-oboseală sunt comparabile cu polenul albinelor pure; efectele antibacteriene, antiinflamatorii și antivirale sunt similare cu polifenolii din ceai; efectele antitusive ale flegmei, curățării căldurii și detoxifierii sunt superioare celor ale Zhuli, și pot îmbunătăți semnificativ rezistența organismului la medii și boli adverse.


Dongyang MS vision

Despre companie

visiting card

Dongyang MS Imp and Exp Co., LTD este filiala a Zheyang Sinyoo Packagings, care este specializată în ambalaje din bambus de mai bine de 7 ani.

Ca producător profesionist, avem echipamente de producție naționale de top și o capacitate de producție excepțională, personalizată în industrie și un sistem de servicii post-vânzare perfet. Pentru fiecare comandă, insistăm pe producție și livrare de înaltă calitate.

În ultimul an al anului 2019, produsele noastre continuă să primească recenzii bune pe piața golbal. Ne bucurăm că din ce în ce mai mulți producători de produse cosmetice aleg ambalajele noastre din materiale de bambus pentru produsele noastre. Am adus o contribuție mică la protecția mediului ecologic. și nu vom opri niciodată piciorul să facem asta.

Deoarece avem o experiență de peste 15 ani în ambalaje, ne putem controla calitatea cu un nivel ridicat și

prețul unitar ar fi rezonabil pe piața chineză.

Puteți trimite întrebarea și mesajul dvs. pe site-ul nostru și vă vom răspunde în 24 de ore chiar și în vacanța noastră.

Pe lângă aceasta, ne puteți contacta folosind metoda de mai jos:

Număr de telefon / WhatsApp pentru vânzări: +8617792863141

Linia directă a companiei: + 86-026-89521585

Hot Tags: recipient de bambus squat, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like