Skincare Borcan de lemn

Frumos guler din lemn accesory pentru borcane, disponibil în toate finisajele standard GPI gât. Închiderea lemnului poate adăuga finisajul perfect ambalajului. Este ecologic, luxos și o textură organică/unică.
Vorbeste acum

Detalii produs

Skincare Borcan de lemn

Căutați recipientul perfect pentru ambalarea produselor de îngrijire a pielii și a cremelor faciale? Aceste 5g la 200g borcane cosmetice de sticlă poate fi o opțiune excelentă. Aceste borcane sunt disponibile cu o varietate de capace diferite făcându-le capabile să se potrivească o serie de nevoi și stiluri diferite. Adăugați o etichetă personalizată pe partea laterală a borcanului pentru a face aceste borcane cu adevărat unul-de-un fel.

EI27Q2`SA(_Y(IFH84P0Y@E

ST~[Z(G4[~L}1[22V]R9MUM

Ambalajul nostru a creat o gamă de recipiente din plastic și sticlă ideale pentru liniile de îngrijire a pielii. Avem, de asemenea, o selecție de închideri și pompe care sunt compatibile cu sticlele și recipientele noastre de îngrijire a pielii.

Vă vom oferi sfaturi cu privire la ambalajul corect pentru produsele de îngrijire a pielii, pentru a garanta că acestea sunt compatibile. De asemenea, oferim un design personalizat al ambalajelor pentru a spori vizibilitatea mărcii dvs. Luați legătura cu noi pentru a afla mai multe despre soluțiile noastre de ambalare pentru îngrijirea pielii.


Hot Tags: skincare borcan de lemn, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like