se rulează pe sticlă

Sticlele transparente din sticlă de chihlimbar înghețate cu bile cu role de metal din oțel inoxidabil și capacele sticlei cu ulei esențial. recipientele din sticlă sunt o modalitate excelentă de a împărtăși și de a aplica uleiuri esențiale, amestecuri și uleiuri de masaj direct pe piele. Pur și simplu rulați-le după cum este necesar! Vă recomandăm întotdeauna să utilizați amestecuri de ulei esențial diluate. Sticlele noastre sunt livrate cu bile durabile din oțel inoxidabil din metal și capace negre netede.
Vorbeste acum

Detalii produs


PRODUSE


Numele produsului: sticla cu role

Capacitate disponibilă: 5ml / 10ml / 15ml / 20ml / 25ml / 30ml

Număr model: SY-BMUP011

Capacitate: 10ML

Greutate: 41g

Material: bambus + sticlă / plastic

Dimensiune: D20 * H86.5mm

Termen de livrare: 7-25 zile

Plata: T / T Depozit 30%
PERIOADA DE GRAȚIE


Cantitate (Bucata) 1 - 1000 1001 - 5000 5000 - 10000 > 10000
Est. Timp (zile) 7 15 20 De negociat
AVANTAJELE PRODUSELOR NOASTRE


★ de bună calitate : această sticlă de ulei esențial este fabricată din sticlă rezistentă la coroziune, groasă și alunecoasă. Ulei și gaze, ulei esențial pentru protecția flaconului împotriva uv-urilor dăunătoare și volatilizarea rezistenței la conservare.

bile din oțel inoxidabil : bilă de rulare cu material din oțel inoxidabil, rezistență la coroziune, producție excelentă. Presiune, preveniți tot felul de scurgeri. Căptușeală, suntem deschizători liberi, lupta poate fi ambalată ușor,

acoperire dublă : prelucrarea firului, se potrivește îndeaproape, poate preveni în mod eficient potrivirea mamelonului cu placarea din aluminiu a eventualelor scurgeri de lichid. Puteți utiliza, de asemenea, aceste sticle minunate care vă vor ajuta să vă relaxați rețetele de ulei esențial concepute în salon sau aromaterapie.

pentru a transporta : 10 ml fiecare. Proprietățile vă permit să păstrați uleiuri sintetice, uleiuri esențiale naturale, esențe, parfumuri sau alte lichide pentru îngrijirea zilnică a ochilor, feței și corpului dvs. Varietatea ambalajului face ca acesta să se potrivească perfect nevoilor de călătorie, care poate fi ușor introdus în portofel.

personalizarea suportului: liduri de aur / alte culori LIDS + geamuri / sticlă maro / sticlă neagră etc. Pot suporta personalizareaMini-roll-on-flacon-10-ml-nano (1)正在 上传 ...Hot Tags: rulează pe sticlă, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like