Ambalaje cosmetice reale din bambus

Suntem un producător și furnizor din China de containere cosmetice într-o gamă de culori, dimensiuni și opțiuni de închidere în bambus cu sticlă, aluminiu, acrilic, plastic și materiale ecologice. Produsele noastre de calitate superioară includ borcane cu cremă de bambus, sticle de loțiune de bambus, tuburi de bambus, pachete de machiaj din bambus, recipiente lucioase de buze de bambus, tuburi cu rimel de bambus, pompe de spray de bambus și distribuitoare de loțiuni. Oferim o gamă largă de decorațiuni și opțiuni de imprimare, care oferă o prezentare unică pentru produsele de îngrijire cosmetică și personală. Dacă sunteți interesant în produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să vă anunțați.
Vorbeste acum

Detalii produs

Timp de secole, bambusul a fost folosit în unele părți ale lumii ca obiect de uz casnic și chiar ca armă. De exemplu, japonezii îl pot transforma în aproape orice, de la o scobitoare la un bloc de tocat. În China, bambusul tânăr poate fi transformat în hârtie de scris.


Astăzi, bambusul joacă un rol important în industria produselor cosmetice. Acesta este un instrument rentabil pentru comercializarea unei mărci sau a unui produs. Produsele de frumusețe cu ambalaje din bambus sunt mai atractive și, prin urmare, declanșează cumpărături de impulsuri.


Borcanele cosmetice din bambus sunt exemplul perfect al tendinței ecologice care măturează magazinele de frumusețe ale lumii. Asemenea „tendințelor naturale” care accentuează interesele consumatorilor, „tendințele ecologice” reflectă pe deplin sentimentele consumatorilor față de natură.


bamboo cosmetic packaging

Specificațiile ambalajelor cosmetice din bambus


Există diferite tipuri de ambalaje pentru cosmetice din bambus, dar utilizarea finală este aceeași: ambalaje biodegradabile pentru cremă de frumusețe. Sunt materiale de ambalare ideale pentru îngrijirea tenului și cremă de față. Eticheta „borcan cosmetic din bambus” vă poate induce în eroare. Pentru unele companii de ambalaje, sticlele lor sunt confecționate integral din sticlă sau acril și vin cu un design de bambus. Totuși, ambalajele noastre cosmetice din bambus sunt un fel de ambalaj care arată caracteristicile bambusului lustruit - lemn, unic și netoxic.


Culoare


Ca materie primă a bambusului, culoarea folosită de obicei este culoarea bambusului în sine. De asemenea, putem pulveriza culoarea în conformitate cu cerințele clientului.


Capacitate


Capacitatea produselor cosmetice din bambus poate fi personalizată în funcție de cerințele clienților. Cu toate acestea, capacitatea convențională este de 5 ml-200 ml


Hot Tags: ambalaje cosmetice reale din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like