Borcane cosmetice reale din bambus

Produsele cosmetice generale pentru lichid, emulsie sau corp de pastă, nu au un aspect strălucitor, trebuie să treacă un ambalaj rafinat, unic, pentru a arăta propriile sale caracteristici. Prin urmare, produsele cosmetice au o anumită dependență de ambalajul său.
Dacă cosmetica dvs. este verde și de sănătate, atunci ambalajul nostru se potrivește perfect produsului dvs. Ambalajul nostru este utilizat bambusul real, Mai mult în conformitate cu tema naturii și protecției mediului. :) Bine ați venit să mă contactați.
Vorbeste acum

Detalii produs

DESCRIEREA PRODUSULUI

1. Materiale de ambalare ecologice

Ambalajul nostru este realizat din bambus pur, toate materialele pot fi reciclate


2. Distractiv și practic

Industria produselor de îngrijire personală, care se bazează foarte mult pe etichete și ambalaje din punct de vedere al brandingului și comercializării, consumatorii apreciază din ce în ce mai mult valoarea funcțională a ambalajelor și a containerelor. Vă putem oferi logo-ul ecranului de mătase, sigla gravată cu laser și formularul de etichetă pentru a vă afișa logo-ul


3. Efecte avansate unice

„Ambalarea de calitate este cheia succesului produsului, în special în îngrijirea personală”.


4. Aspectul concis

Proiectarea simplă este un factor în ambalarea și etichetarea celor mai multe produse de îngrijire personală de pe piața high-end.

real bamboo cosmetic jars7c27cb70e36cb3839a0cf935a9f7ea2

cffc5c6705b9a8d0dbf8cf5125208ff

Hot Tags: borcane cosmetice reale din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, la comandă, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si