Ambalaje cosmetice din bambus pur

Pe măsură ce consumatorii urmăresc din ce în ce mai mult cultura de protecție a mediului, ambalarea produselor cosmetice din bambus câștigă treptat popularitate. Ambalajul cosmetic din bambus pur, cu o selecție excelentă de materiale și o măiestrie rafinată, nu este doar o marfă practică, ci are și un ornament puternic. Aceste recipiente cosmetice din bambus nu numai că au confortul de a reveni în natură, dar simt și suflul culturii tradiționale chineze.
Vorbeste acum

Detalii produs

Caracteristicile ambalajelor cosmetice din bambus

1. Resurse regenerabile, protecția mediului;

2. Pot fi colectate și utilizate ca lucrări de artă;

3. Întruchiparea gustului, poate îmbunătăți gustul general al produsului;

4. Sănătatea, cum ar fi cărbunele de bambus și fibra de bambus, este înfrumusețată prin imagine, mai atractivă sau mai comercială.

Aplicarea ambalajelor cosmetice din bambus

Aplicarea materialelor de ambalare a produselor din bambus în industria materialelor de ambalare cosmetice este utilizată în principal în pompe, borcane cosmetice din bambus, cutii de umbre de ochi din bambus, tuburi de luciu de buze din bambus, tuburi de ruj din bambus, cutii de tort de pudră de bambus, tuburi de gene din bambus, sticle de cremă din bambus , serie de baie din bambus etc.


Aprecierea ambalajelor cosmetice din bambus

1. Borcane cosmetice de bambus

Bamboo-Jar-4


2. Sticlă de lotiune de bambus

glass-bottle-bamboo-lid-10


Hot Tags: ambalaje cosmetice din bambus pur, producători, fabrică, comerț cu ridicata, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si