Ambalaje din bambus cosmetice design noi

Acesta este un produs recent dezvoltat al companiei noastre. Este fabricat din material acrilic. Borcanul este dublu strat, transparent și mat. Atât acrilul, cât și bambusul sunt materiale reciclabile, biodegradabile și reciclabile.
Vorbeste acum

Detalii produs


new design cosmetic bamboo packaging.jpg


Are o transparență cristalină cu o transmisie de peste 92%. Lumina este moale, viziunea este limpede, yakeli că USES colorația pigmentului are o culoare foarte bună pentru a-și dezvolta efectul din nou.


微信截图_20200228170412.jpg Acrilul este cel mai bun material nou care poate face obiecte sanitare după ceramică. Comparativ cu materialele ceramice tradiționale, pe lângă strălucirea mare incomparabilă, acrilicul are următoarele avantaje: duritate bună, nu ușor de rupt; Sexul de reparație este puternic, doriți să vă îmbinați cu spumă moale, pentru a putea curăța pasta de dinți pentru a putea fi curățat pentru a oferi doar pentru a șterge din nou; Textura moale, fără senzație de iarnă rece; Colorat, poate satisface urmărirea personajelor individuale de diferite grade. Utilizați yakeli pentru a face bazinul de scena, pentru a face baie, pentru a sta, nu numai că designul este rafinat, poartă bine și are acțiune de protecție a mediului, linia sa de radiație și gradul de radiație al corpului uman, scheletul diferă puțin.


Hot Tags: ambalaje din bambus cosmetice de design nou, producători, fabrică, en-gros, ieftin, la comandă, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like