Sticlă completă de loțiune de bambus

Sticlele de loțiune au o varietate de forme, dimensiuni și forme. Sunt fabricate din mai multe tipuri diferite de materiale, în special recipiente din plastic, sticlă sau acril. Pentru că există multe tipuri de loțiuni, fie pentru față, mâini sau corp, formulele pentru loțiuni variază foarte mult.
Acesta este un motiv pentru care sticlele de loțiune sunt atât de diverse. Nu numai că, varietatea de opțiuni disponibile permite consumatorilor să aleagă ceea ce le place. Produsele păstrate vin în sticle care nu sunt bine făcute sau dificil de utilizat.
Aceasta este o sticlă de loțiune din bambus completă cu interior din sticlă, care este cea mai eficientă și una dintre cele mai bune metode de a stoca loțiune în sticla de sticlă.
Vorbeste acum

Detalii produs

INFORMAȚIA PRINCIPALĂ

Materiale exterioare
Bambus real
Materiale interioare Sticlă
Siglă
Logo gravură / logo-ul ecranului de mătase
MOQ 1000pcs
Timpul de livrare Este nevoie de 7-25 de zile de la depunere


INSTRODUCȚIA PRODUSULUI

Pentru a ajuta mediul

A merge verde este o tendință uriașă în industria frumuseții.Brandurile sunt conștiente de tendințele consumatorilor și doresc să fie mai ecologice. Un mod de a se îndrepta către companii mai conștiente de mediu este să apelezi la containere cosmetice din sticlă. pot fi reutilizate sau reciclate după utilizare. Containerele din plastic pot fi aruncate atunci când produsul este consumat. Multe recipiente cosmetice din plastic nu pot fi reciclate. Cu toate acestea, mulți consumatori aleg să păstreze containerele din bambus și să le refolosească. Cei care doresc să arunce recipientele goale au opțiunea de a recicla.

SY-BGB040A-3bamboo glass inner lotion bottle

Oferiți consumatorilor mai multe produse

În plus față de problemele de sănătate și de mediu, majoritatea consumatorilor sunt interesați să obțină cea mai mare bătaie pentru buck. Un dezavantaj major al containerelor de plastic este faptul că multe containere din plastic nu permit utilizatorului să recupereze ultimul punct din toate produsele. poate fi foarte frustrant să știi că rămâne încă un produs care nu poate fi îndepărtat. Recipientele din sticlă și bambus sunt de obicei mai ușor de utilizat.


Hot Tags: Sticlă completă de loțiune de bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like