Borcan complet de cremă de bambus

Borcan complet de cremă de bambus

Borcanele noastre de bambus sunt o alegere excelentă pentru brandul care caută un finisaj mai natural la ambalajul lor. Aceste borcane de bambus cu interior din plastic pentru a păstra conținutul produsului. Ideal pentru cremă, crema de ochi, loțiuni, machiaj, călătorii, hidratante și alte produse pentru piele. Disponibil în 5g, 10g, 15g, 30g, 50g, 100g 150g, dimensiuni 200g.
Vorbeste acum

Detalii produs


50 Borcan complet de bambus pentru cremă

 • plasare de produs

Full Bamboo Cream Jar

Full Bamboo Cream Jar

Material PP

Recipientele din plastic PP sunt foarte accesibile și sunt de o calitate excelentă. Acest tip de material este de obicei utilizat pentru produse precum loțiune, palete pentru ochi, vase de săpun și alte tipuri de produse cosmetice. Este mult mai moale decât plasticul acrilic. Cu toate acestea, containerele din plastic PP sunt mult mai rentabile și pot fi produse în masă într-un timp mai scurt. Aceste containere pot fi etanșe sau reîncărcabile, în funcție de atașamentul utilizat. Recipientele din plastic PP sunt disponibile sub formă de sticlă, borcan, tub sau palet.

Full Bamboo Cream Jar

Caracteristicile

Aceste borcan de bambus sunt puse în mod obișnuit, deoarece nu vor scurge recipientele și nici nu le vor păta. Aceste creme vor rămâne, de asemenea, în stare bună în containere, deoarece etanșarea strânsă din partea de sus va păstra aerul afară. În afară de cremele de față, acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru creme de mână, produse de îndepărtare a machiajului, fond de ten, fard, parfum sau o varietate de alte tipuri de produse cosmetice.

 • Detalii produs

 1. Utilizare: Cremă, ochelari, loțiune, călătorii și altele

 2. Material: bambus + plastic

 3. Nr. Articol: SY-BPJ050A

 4. Capacitate: 5g. 10g, 30g, 50g, 100g, 150g, 200g sau altele

 5. Dimensiune: 59 * 53mm

 6. MOQ: 1000cs

 7. Tipărire: gravură cu laser, gravură, ștanțare la cald sau altele

 8. Timp de livrare: 7-20 zile

 9. OEM / ODM: Da

 • Despre noi

  about us

Hot Tags: borcan cu cremă de bambus complet, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like