Face Mask Bamboo Jar

Bună sunteți în căutarea unor borcane de bambus din lemn capac de sticlă pentru smântână, fata fask și ulei? Da, e cel mai bun material ecologic pe care-l poți obține de pe pământ.
Nuc nu numai că are high-end și elegant de potrivire a culorilor, dar, de asemenea, a devenit un material important indispensabil în mobilier modern.
Noi oferim o capacitate de mult opțiuni pentru alegerea ta: 5ml/10ml/15ml/30ml/50ml/100ml/200ml.
Vorbeste acum

Detalii produs

Dongyang MS

Borcane de bambus*Sticle de bambus*Ambalaje de machiaj din bambus

walnut lid glass jars

3Ce vă putem oferi?

Ca un producător profesionist de bambus & lemn de ambalare cosmetice,am fost în acest domeniu pentru mai mult de 15 ani,cu excepția pentru masca de fata borcane de bambus a arătat aici,avem încă borcane capac de bambus, borcane de bambus dublu perete, sticle pompa capac de bambus, ambalaje tub moale bambus și setul de ambalaje de machiaj bambus.

3Care e moq-ul acestor borcane de bambus?

Acceptăm doar afaceri en-gros, astfel încât comanda minimă obișnuită este de la 1.000buc

3Ce folosește industria acestor borcane de bambus?

Ambalajul nostru este recomandat pentru îngrijirea pielii / îngrijirea corpului / îngrijirea feței cosmetice sub-ambalare.

3Avantajele de bambus / lemn?

Există prea multe ambalaje din plastic pe planeta noastră și viața noastră de zi cu zi, există atât de mult polution din plastic alb cauzate de așternut de plastic și abandon, în timp ce noi apelăm pentru a schimba la bambus noastre și ambalaje din lemn. Cel puțin sunt durabile, biodegradabile, cel mai puțin impact negativ asupra mediului.

3Pot face orice logo pe ambalaj?

Da, cu siguranță, vom accepta pentru multe metode de imprimare ar fi gravura cu laser și ecran de mătase și în special, în cazul în care cantitatea este mare putem face logo-ul gratuit.

3poți obține mostre?

Pentru a arăta sincerul nostru, mostrele noastre pot fi gratuite, dar costul de transport maritim ar fi colleted de partea ta.

Detalii produswood lid glass jarface mask cream jarOur companyContactați managerul de vânzări Andy, pentru a începe ancheta și vă vom oferi cea mai bună cotație și serviciu.


Hot Tags: masca de fata borcan de bambus, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

You Might Also Like