Sticlă de loțiune ecologică

Pentru sticla Lotion, avem patru tipuri din care puteți alege, după cum urmează: 1. Sticlă de bambus completă cu interior din sticlă, 2. Sticlă de sticlă cu capac de bambus, 3. sticlă de bambus cu interior PET, 4. Sticlă pentru animale de companie cu capac de bambus și pentru lis avem trei tipuri din care puteți alege, 1. Capac capac pentru pompa de ceață, 2. capac, 3. capac obișnuit al pompei de lichid.
Vorbeste acum

Detalii produs

Descrierea produselor

Emulsiile sunt de obicei păstrate în recipiente din sticlă sau plastic, deoarece acestea conțin lichide bine și ajută la prevenirea uscării aerului. , 1 6 și 32 onze. Acestea au o varietate de tăieturi de sus care pot fi utilizate în combinație, inclusiv pompe sau decompresoare de orificiu.

eco friendly lotion bottle

Pentru a ajuta mediul


Protecția ecologică ecologică este o tendință uriașă a industriei de coafură actuală.Brandurile sunt conștiente de tendințele consumatorilor și sunt dornici să devină mai prietenoase cu mediul. O modalitate de a se îndrepta către companii mai conștiente de mediu este să apelezi la containere cosmetice din bambus. este ca recipientele să poată fi reutilizate sau reciclate după utilizare. Când produsul este folosit, recipientul din plastic poate fi aruncat. Multe containere cosmetice din plastic nu pot fi reciclate. Cu toate acestea, mulți consumatori aleg să salveze containere din bambus și să le refolosească. a arunca containerele goale poate alege să recicleze.


FAQ1

Hot Tags: Sticlă de loțiune ecologică, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si