Ambalaje din bambus ecologic

Înclinația crescândă a consumatorilor către materiale ecologice a contribuit la o tendință numită „moda durabilă”. Ca răspuns, mulți producători de produse cosmetice au abandonat ambalajele cosmetice tradiționale pentru a da loc containerelor ecologice - în acest caz, borcane cosmetice din bambus.
Vorbeste acum

Detalii produs


微信截图_20200128144209.jpg Just like wood, bambusul ca materie primă poate fi lustruit pentru a afișa aspectul său unic vizual. Unele dintre cele mai comune culori și modele pe care producătorii le pot crea includ bambus natural, dungi de zebră, arse.

Borcanele cosmetice din bambus pot fi personalizate pentru a se potrivi cerințelor de capacitate ale unui client. Capacitatea obișnuită, însă, este de 5 ml, 10 ml, 15 ml, 30 ml, 50 ml, 100 ml, 150 ml și 200 ml.
În aceste zile, borcanele cosmetice din bambus sunt utilizate datorită caracteristicilor lor ecologice și nepericuloase.


微信截图_20200128144608.jpg

Crearea containerelor cosmetice din bambus este un proces în trei etape. Începe cu selecția atentă a celor mai bune bambusuri, iar apoi aceste materii prime trec prin lamele unei mori de tăiat. Porțiile tăiate sunt apoi date unui meșter priceput pentru decorare.
Borcanele de bambus pot fi decorate pentru a-i ajuta să iasă mai departe. Pentru a obține efectul dorit, producătorii folosesc diferite tehnici precum serigrafie, gravură, ștanțare la cald, îngheț, sculptură și gravare cu laser.


Hot Tags: ambalaje ecologice din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like