Borcan de sticlă din lemn închis

Distingeți ambalajul cu lemnul. Suntem specializati in dezvoltarea si productia de ambalaje din lemn pentru sectoarele cosmetice. Componentele din lemn oferă posibilitatea de a oferi un aspect distinctiv, elegant și inovator unui produs final. Oferim o gamă largă de păduri, tehnici de tăiere pentru a arăta cereale din lemn natural, și forme personalizabile. Colorarea, lăcuirea, lăcuirea, strălucirea, textura, ștanțarea la cald, screeningul mătăsii, imprimarea pad-ului și marcarea cu laser sunt toate opțiunile la crearea produselor din lemn. . Produsele noastre din lemn sunt toate certificate SGS.
Vorbeste acum

Detalii produs

Introducere

Stocul nostru mecanic modern și tehnologia inovatoare ne permit să fabricăm capace din lemn de înaltă calitate, cu fire în toate formele. Aceste procese de producție automatizate și standardizate asigură că comenzile sunt corecte, exacte și repetabile. Firele sunt perfect concepute pentru a se potrivi cu sticlele de sticlă sau de plastic. Suntem capabili să producem capace de lemn pentru borcane și sticle în conformitate cu desenele clienților sau specificațiile de proiectare. Experiența noastră în domeniul prelucrarea lemnului vă va ajuta să creați modele unice de produse. În funcție de cererea clientului, un logo sau un decor poate fi atașat la fiecare capac.


30cbb1345add18030867a5acf60e34a.png

Borcan de sticlă cu capac de bambus

dark wooden jars (6).jpg

Borcan de sticlă cu capac din lemn închis (nuc)


Faq
FAQ1

Hot Tags: borcan de sticlă din lemn închis, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț scăzut, probă gratuită

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si