Ambalaje cosmetice din lemn închis la culoare

Hârtia și plasticul sunt cele mai comune opțiuni de ambalare, dar sunt departe de a fi singurele. Am luat un rol decisiv de pionierat în utilizarea bambusului pentru a proteja anumite echipamente. Acest reprezentant gigant al familiei de iarbă, din care pot fi produse nenumărate produse de la alimente la pardoseli, oferă acum și soluții de ambalare durabile. Le folosim pentru a amortiza unele dintre produsele ușoare.
Vorbeste acum

Detalii produs

Imagine de producție

drak wooden cosmetic packaging (3)

De ce bambus?

Ambalajele din bambus poluează mai puțin mediul și creează un mediu mai sănătos. Iată câteva motive pentru ambalajul din bambus al Dell:

  • Bambusul este disponibil la nivel local: plantele de bambus pe care le folosim pentru ambalarea noastră cresc în jurul facilităților în care sunt fabricate produsele noastre, ceea ce reduce amprenta de carbon a ambalajului.

  • Bambusul crește rapid: ierburile de bambus sunt plantele lemnoase cu cea mai rapidă creștere din lume. Pot crește până la aproape 61 cm (24 inci) pe zi. Bambusul poate fi recoltat după doar trei până la șapte zile - mult mai repede decât lemnul tare. Prin urmare, bambusul este foarte regenerabil și este o alternativă ideală la spume, carton ondulat și materiale din fibre de hârtie turnate.

  • Bambusul este durabil și robust: la fel ca oțelul, bambusul poate rezista la sarcini grele și poate fi întins și tras enorm, făcându-l ideal pentru aplicații de ambarcațiuni și schele, precum și pentru alte sarcini care necesită rezistență și flexibilitate. Mulțumită acestei rezistențe, știm că dispozitivele tehnologice sunt pe mâini bune în ambalajele din bambus.

FAQ

FAQ1

Hot Tags: ambalaje cosmetice din lemn închis la culoare, producători, fabrică, comerț cu ridicata, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like