Borcane personalizate din aluminiu din bambus

Cutiile noastre cu capac cu șurub din aluminiu sunt livrate cu o placă de etanșare lipită în capac, pentru o închidere optimă și etanșeitate a cositorului pentru a vă proteja conținutul.
Aluminiul este un material estetic care oferă avantaje precum greutatea redusă și este un material rezistent la coroziune.
Se adaugă bambus natural pentru a face cutii de aluminiu mai frumoase.
Vorbeste acum

Detalii produs

1585303158854 (1)

Borcan din bambus din aluminiu
BAJ30A4.jpgBorcane din bambus din aluminiu cu finisaj filetat pentru gât pot fi utilizate pentru ambalarea solidelor, semisolidelor și a altor produse pe bază de ceară. Opțiunile pot include serigrafia, etichetarea și multe altele.


BAJ150A3.jpg

Aceste cutii metalice plate cu capace includ înălțimi scurte și deschideri largi care le-ar putea face o alegere de top atunci când alegeți cutii de salvare datorită accesului ușor la produsele din interior. Aceste cutii metalice și capacele potrivite sunt compuse din oțel placat, permițând utilizarea acestor cutii metalice pentru o gamă largă de produse care ar putea include produse CBD, buze pentru buze și multe altele. Asigurați-vă că testați aceste cutii metalice cu capace într-o varietate de dimensiuni pentru a vă asigura compatibilitatea cu produsele dvs.

561526877599471071

Hot Tags: borcane personalizate din aluminiu din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftine, personalizate, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like