Borcan de lemn cosmetice

Borcanele de sticlă sunt un recipient versatil pentru multe produse. La Bottlestore.com, oferim un inventar mare de borcane de sticlă cu capace pentru o varietate de industrii, inclusiv sănătate și frumusețe, alimente, produse farmaceutice și producători de produse de uz casnic. Cu o varietate de dimensiuni și stiluri, găsirea borcanului de sticlă potrivit pentru produsul dumneavoastră este ușoară.
Vorbeste acum

Detalii produs

Borcan de lemn cosmetice

Borcanul este realizat din sticlă mată pentru a îmbunătăți gradul de conștientizare a conținutului și oferă un aspect optim al raftului. Acest container dispune de ziduri groase și o bază grea, care adaugă unele greutate atunci când în mână și invocă un sentiment de înaltă calitate în container și conținutul său.


SY-BLJ100B-3


Fabricat din sticlă borcanul este sigur de contact alimentar, dar acest recipient este suficient de flexibil pentru a găsi utilizarea într-o mare varietate de piețe și aplicații:

  • Îngrijire personală și frumusețe

  • Cosmetice

  • Cremă de mâini și pulberi

  • Seruri

  • Balsamuri

  • Nutraceutical

SY-BLJ020B-3

Producătorii de sănătate și frumusețe vor găsi o selecție excelentă de borcane de sticlă Cream Round și alte stiluri de borcan potrivite pentru machiaj, loțiuni, creme și pulberi. De asemenea, stocm borcane mici de sticlă și flacoane potrivite pentru uleiuri esențiale și alte produse de aromoterapie. Capace funcționale, ar fi pompe, pulverizatoare, și droppers sunt disponibile pentru a se asigura că produsele sunt convenabile de utilizat.

Hot Tags: borcan de lemn cosmetice, producatori, fabrica, en-gros, ieftine, personalizate, preț scăzut, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like