Borcan de bambus cu capac negru

Acest borcan de sticlă cu capac de bambus este special conceput pentru produsele cosmetice cremă, de fapt acest capac are două culori - culoarea naturală a bambusului și culoarea neagră.
Indiferent de culoarea naturală sau de culoarea neagră, există un set de ambalaje din bambus pentru meciul dvs., puteți consulta informațiile detaliate de mai jos ale produsului.
Sticla înghețată se simte netedă, dar ușor mată, așa că nu este alunecoasă. Vă vor plăcea aceste produse din bambus odată ce le încercați.
Vorbeste acum

Detalii produs

Informatii detaliate
CONTAINER ECO FRIENDLY BLACK BAMBOO
Nr. Articol SY-BLGJ100B
Material Capac din bambus + clasa de corp
Volum 100ML
Dimensiuni / Greutate Φ81 * H50mm / 210g
Stil Perete dublu
Pachet pachet cu bule fiecare borcan, cutie de 7 straturi


Spectacol foto

borcan de sticlă de bambusdouă capace de culoare

Două borcane de capac din bambus de culori diferite

Capacul natural de bambus poate restabili mai bine textura bambusului , care este ca o artă;

Capacul de bambus negru arată ca o clasă mai înaltă, în mod original culoarea este imprimată pe suprafața de bambus. Nu poate fi îndepărtată nici măcar apă, decât dacă folosiți obiect ascuțit pentru a o atinge tare, deci nu aveți nevoie de prea multe griji.


Afișare scenăSY-BSET01set negru

Despre noi

办公室照片


Suntem un producător situat în provincia Zhengjiang, China. Suntem specializați în ambalaje din bambus și avem o experiență de peste 6 ani în acest domeniu.


Cu timpul, sunt din ce în ce mai multe companii de produse cosmetice care folosesc acest ambalaj biodegradabil pentru produsele lor. Până acum, produsele noastre au fost vândute în peste 30 de țări din țările dezvoltate și acceptate de o mulțime de consumatori.


Avem o linie bogată de produse și avem capacitatea de a personaliza dimensiunea, capacitatea, forma și logo-ul, dacă ajungeți la 3000 buc.


Dacă doriți să aflați mai multe despre produse sau să contactați direct departamentul nostru de afaceri, vă rugăm să adăugați contul meu de socializare sau să lăsați un mesaj pe site-ul nostru, mulțumesc.


Nr de telefon: +8617792863141

WhatsApp: +8617792863141

WeChat: +8617792863141

Skype / Instagram: ms-andy@sinyoopackaging.com


Hot Tags: borcan de bambus cu capac negru, producatori, fabrica, en-gros, ieftin, personalizat, pret redus, proba gratuita

Anchetă

S-ar putea sa-ti placa si