Abonament cu periuță de dinți de bambus

2 dimensiuni: Adult și Copii
Copii Dimensiune: 3 - 8 ani
Mâneci: moi și medii
Mâner din bambus și peri de nylon 6 bpa
Ambalaje din bambus 100% biodegradabile
Vorbeste acum

Detalii produs

Peria de dinți din bambus este vegană?

Da, toate produsele noastre sunt vegane: fără teste pe animale, fără piese pe animale.

Cât durează periuța de dinți din bambus?

Periuța noastră de dinți ecologice din bambus va dura la fel de mult ca o periuță de dinți convențională din plastic. Dentistii si igienistii recomanda inlocuirea periutei de dinti la fiecare 2/3 luni si periajul zilnic dupa fiecare masa cu o ata normala pentru dinti si gingii sanatoase.

Cum funcționează abonamentul la periuța de dinți din bambus?

Bam & Boo este un model de abonament, asta înseamnă că livrăm o periuță de dinți din bambus ecologică la căsuța poștală la fiecare două luni - clientul alege perioada recurentă pe care o dorește.

Ce duritate a perilor oferiți în periuța de dinți din bambus?

Avem perii moi și medii, puteți alege pe care îl preferați atunci când efectuați comanda.

De ce este mai ecologic?

Periuța de dinți din bambus este fabricată din 95% surse regenerabile și 95% biodegradabilă. Aceste 95% sunt mânerul din bambus, cutia de hârtie și punga PLA. Restul de 5% sunt peri care sunt fabricate din Nylon 6 BPA fără. În acest stadiu am ales să folosim aceste peri, deoarece acestea sunt încă cea mai bună modalitate de a acorda o bună îngrijire orală. Există alternative 100% bio, cum ar fi părul animalelor sau peri de PLA, dar care conform standardelor noastre nu sunt încă o alternativă bună. Între timp, continuăm să căutăm alternative viabile pentru a face față acestor 5% rămase.

În ceea ce privește bambusul, folosim bambus moso și un furnizor FSC certificat, ceea ce înseamnă că este furnizat într-un mod durabil. În ceea ce privește producția, lucrăm cu un partener certificat cu certificări ISO9001, ISO14001, ISO18001, de la managementul calității până la managementul mediului sau management sănătos și de siguranță.

Încă un cuvânt despre bambus. Pe lângă faptul că este un material 100% bio este, de asemenea, unul destul de bun. Bambusul este planta cu cea mai rapidă creștere de pe Pământ. Este natural antibacterian, deci nu are nevoie de pesticide sau îngrășăminte și are nevoie de foarte puțină apă pentru a crește.


微信图片_20191128154435


Hot Tags: abonament de periuță de dinți din bambus, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like