Brosă de dinți în bambus

★ GO VERDE! - De ce umpleți gropile de gunoi cu plastic atunci când nu trebuie Ajutați mediul înconjurător și simțiți-vă mai bine despre amprentele dvs. în această lume cu periuța de dinți din bambus! Este modalitatea ecologică de a nu vă menține gura proaspătă atât timp cât o periuță de dinți normală, dar de a ajuta mediul în același timp!
★ MÂNECĂ BAMBOO NATURALĂ ȘI NATURALĂ - nu se va despica niciodată și este rezistentă la apă. Mai puternic și mai greu decât lemnul, bambusul este, de asemenea, mai durabil și mai sănătos decât orice plastic. Nu este nevoie să uscați mânerul după utilizare, doar clătiți periuța de dinți și puneți-l din nou în suport, la fel cum ați face cu orice altă periuță de dinți din plastic
★ AMBALARE BIODEGRADABILĂ 100% RECICLATĂ - chiar și ambalajul este făcut în hârtie artizanală, fără griji cu privire la poluarea mediului atunci când îl aruncați
★ GARANTAT - Ne place această periuță de dinți și suntem siguri că o vei face. Cu toate acestea, dacă, din orice motiv, nu faci, nu îți faci griji! Trimiteți-ne înapoi la drum pentru o rambursare completă a prețului de achiziție. Este de calitate naturală cu o garanție imbatabilă. De ce să te uiți când ai găsit soluția ta chiar aici
Vorbeste acum

Detalii produs

DESCRIERE

Originat din Asia, bambusul Moso este o specie comercială (care nu mănâncă de Panda). Se poate recolta în trei ani. În comparație cu perioada de creștere mai lungă a lemnului, bambusul are un impact relativ mai mic asupra mediului. Bambusul Moso folosit de Feel Good crește în Bamboo Hill / Chushan în Taiwan, un oraș eco din Taiwan, unde sunt fabricate meșteșugurile din bambus de cea mai bună calitate.

Peria de dinți Feel Good oferă două tipuri principale de peri. La Frangipani, am decis să propunem doar cai de călare, întrucât sunt 100% biodegradabili și sunt obținuți fără a face rău cailor prin tăierea din grena. Unul este fire de păr mixat, care este cel mai durabil și are o duritate corectă (pentru adulți); un altul este părul de cal alb, care este rezistent, dar mai moale (pentru copii).

Feel Good este certificat SGS și a trecut testele antibacteriene. Nu conține metale grele, formaldehidă, dioxid de sulf sau agent fluorescent. Fără înălbitor, fără conservanți.

Fiecare perie Feel Good este învelită într-o cutie din hârtie reciclată, imprimată cu cerneală de soia ecologică.

Mărimea:

Lungime 18cm

Lățime 1,4 cm pentru modelul normal și 1,1 cm pentru cel subțire

Beneficii

  • Răspunsuri la obiectivele Zero Waste, nu mai scuză da! Chiar și periile sunt biodegradabile, fără a exista controverse cu privire la periile de nylon.

  • Fără plastic 😉

  • Ambalajele reciclate tipărite cu cerneală de soia sunt 100% biodegradabile și compostabile

  • Durabilitate: bambusul este planta cu cea mai rapidă creștere de pe Pământ. Deoarece conține agenți antimicrobieni care apar în mod natural, nu este nevoie să utilizați îngrășăminte sau pesticide în timpul cultivării sale.
DETALII DE PRODUS


81

77


DESPRE NOI


微 信 图片 _20191128154435


FAQ

微 信 图片 _20191128143941

Hot Tags: Brosă de bambus în hârtie, producători, fabrică, en-gros, ieftin, personalizat, preț mic, eșantion gratuit

Anchetă

You Might Also Like